![]() |
|
pioneer im artık kumandadan çalışıyor :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2012 Saat 19:23 |
arkadaşlar bugün izmirden kumanda kolum geldi.hemen taktım vallahi süper oldu.izmirdeki colega35 abimizin ellerine sağlık allah razı olsun beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı.hemde bu fiyata 35 tl ye on numara işçilik.kargoya verdim ertesi gün halledip hemen geri yolladı.ptt kargo 5 tl ye kolu kutuya koyup gönderiyor...307 cd changer in nazından kaprisinden sıkılan herkese tavsiye ederim.pioneer 2300ub aldım rengide araç içi renklerine uygun..hiç anlamayan biri rahatlıkla söküp takabilir.yaptırmak isteyen tüm arkadaşlara işte büyük usta colega35 irtibat numarası
0 554 302 25 74
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun diyelim:) Foto koyarsan iyi olurdu valla, merak ettim doğrusu:)
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
tesekkür ederim.foto koymasını bilsem tabiki koyarım:) merak edilmeyecek kadar değil.çok şükür artık mp 3 usb istediğimi dinleyebilirim koldan da kumanda olunca tadına doyum olmuyor.tüm pejo ailesine şiddetle tavsiye ederim.cherno abimize tesekkürler.. |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyp alacağına 100tlye orjinal teypten usb-sd-aux mp3 dinleme aparatı alabilirdin
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
ses sistemi bağlamak için sanırım en doğrusunu yaptım ;) |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Arkadaşa ödemeyi nasıl yaptınız. bende almak istiyorum bundan :))
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
gayet güvenli bir abimiz.parcayı gönderin kendisi halledip adresinize tekrar gönderiyor.para almadan.aracınıza takıyosun calıstığını kontrol ediyosun daha sonra hesap nosuna parayı havale yapıyosunuz hepsi bu kadar.... |
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Yapan ustanın ellerine sağlık.fiyatıda gayet makul bende yaptırmak istiyorum.bir iki sorum var , 1.Kumanda koluna işlem yapıldıktan sonra teybi orjinaline çevirmek istersem kumanda kolu sorunsuz bir şekilde çalışacakmı ? 2.teybin modları kumanda kolu üzerinden değişiyormu.kuman koluna bastıgımda radyodan tuner tuner sd gibi değişim sağlayabılıyormu, Teşekkür ederim, |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arayan arkadasa actığım konu saygılar....
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |