![]() |
|
ÖZÜR MESAJI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2012 Saat 16:17 |
Tüm PEUGEOT TURKEY FUN CLUB Üyelerinden özür diliyorum.
(Aracıma deri döşeme yaptırmak istiyorum başlığı altında)
Arkadaşlar herkesten özür dilerim(benimle ilgisi olmadığı halde).2.mesajımı ben de daha yeni görüyorum.Ben genelde ofisten fun clube girebiliyorum.üye olurken ofiste bana yardımcı olan arkadaşımın şakası mı diyim haltımı diyeyim siz deyin artık.bilgilerimle girmiş.gecenin o saatinde ben giremiyorum evden zaten.
Hatta şuan bakıyorum acaba cevap gelmişmi diye.
Hem ben kendi kafama niye tüküreyim.Gerçekten çok üzüldüm.
Peugeot 406 ımda var.(djchaos)ama profil resmi olarak ayarlıyamadım.
Herkesten tekrar özür diliyorum bu yanlış anlaşılma için.şimdi şifremi değiştiriyorum. |
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
samimiyetine inanıyorum umarız tekrar olmaz böyle bişey bilgilendirdiğin için sağol bu arada
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şifremi hemen değiştirdim arkadaşlar.Herkese iyi haftasonları
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
olur böyle şeyler. şifreyi herzaman değiştirmekte fayda var.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
öyle bir mesajı görünce gerçekten kan beynime sıçradı sonuçta bu forumda herkes bir emek veriyor bilgi paylaşıyor senin diğer mesajlarını kontrol ettim başka yorumlarına baktım ben bile şüphelendim neyse olay çözülmüş oldu tekrar aramıza hoşgeldin. avatar resmi eklemek istersen bu konuda resimli anlatım var takılırsan yazabilirsin yardımcı oluruz.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21281&title=avatar-resim-ykleme-sorununa-yardm resim yüklendikten sonra doğrudan erişimi kopyala ve ekle |
|
![]() |
|
Yardımın için teşekkür ederim ancak resim yükleyemedim çünkü orda anlatılan ve resim yüklemem gerekli olan 'hizliresim' diye bir siteden bahsediyor.ancak o site error gibi birşey veriyor. ben bilgisayarımdan resmi kopyalayıp buraya yapıştırırım zannediyordum.benim gibi bilgisayar ve internet özürlü biri için biraz zahmetliymiş.(ofisteki arkadaşa da güvenemem artık.zaten biraz bozuştuk) neyse ben biraz daha deneyeyim.
yinede saol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |