![]() |
|
Otomatik vites 5 vites sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2012 Saat 14:42 |
Cümleten hayırlı günler hayırlı cumalar yav benim bu 206 la başım belada sürekli yanan arıza lambası sorunu çözdük başına gelecekler dikkat etsinler lamba sorunu gaz yememe sorunu beyinle alakalıymış çıkma beyin taktık 3 gündür çok şükür yanmadı daha parasını vermedim bilmiyorum kaç tl diyecek fakat 15 gün önce değiştirdiğim elektro vanalardan hiç menmun değilim vuruntu hala devam ediyor ve şimdi arac 5 vitese çok zor geciyor hatta bazen gecmiyor bile varmı benim gibi bu sorunla karışalan aracım 2002 model 1,6 16 v otomatik vites 115000 de 206 herkese bol bereketli günler dilerim.... |
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatik 307 var bende 4 vites eski modellerin hepsi 4 vites diye biliyodum ben ama zor geçiyo dediğinize göre varmış 5, vites bişey daha öğrenmiş olduk |
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206'ların otomatiği zaten 4 vites benimkide en son 4 vites 5.vites yok diye biliyorum
Düzenleyen fTh206 - 17 Şubat 2012 Saat 18:22 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
allah allah usta da dedi bana 4 vites diye ondan sonra bindi harbidende 5 vitesmiş dedi :) ne iş bu :)
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
araban 4 vites arkadaşım. usta 5i nereden bulmuş bizde gidelim bize de bulsun. :)
Düzenleyen kudret_yildirim - 17 Şubat 2012 Saat 21:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |