![]() |
|
sis farsız tampona orjinal sis farı olurmu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Doğan CABA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: istanbul / Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2012 Saat 22:53 |
arkadaşlar..
2000 model 206 aracımda sis farsız tampon bulunmakta..orjinal sis farlarını alsam acaba montajı olurmu daha önce deniyen varmı? |
|
/// PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE
0554 600 1993 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur arka tarafında izi var keserek açtırabiliriniz
|
|
|
|
![]() |
|
Doğan CABA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: istanbul / Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
cıkma olarak fiyatı nedir sis farlarının..elinizde varmı? |
|
0554 600 1993 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaportacılar rahatlıkla açarlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
ben hep uymaz diye düşünmüştüm arkada yerleride varsa ben bile hallederim kesme işini montaj yapılırken gerekli bağlatı yerleride varsa kolay olucak gibi..keşke daha önce sorsaymışım.
![]() |
|
0554 600 1993 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende boyle bir konu açmıştım, tam oturmaz v. s yorumları yspılmıştı. bence çıkmaal, ama fiyatlarini bilmiyorum, ogrenirsen bize de haber ver.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
su an eski konulara bakıyorum ordada buldum acılmış daha önce konu dediyin gibi tam oturmaz denmiş daha önce..şimdi kafam takıldı oluyormu olmuyormu acaba :( |
|
0554 600 1993 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
elımde sıfır yan sanayı olarak var çifti 70 tl olur
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Tamponun üzerinde sisin geçeceği yerler ve civatalanacağı ayak standart olarak var önemli olan dairesel ve düzgün bi şekilde o çizgide ovelliği vermek oturmuyo dıye bi kayde yok bugune kadar takttığım sisin sayısını bilmiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
efe usta daha önceki yorumun..
''arka sis farı açmak için çizgileri var fakat bu tampon
açtırırsanız sırıtır sisin kenarlarından sonradan açma olduğu belli
oluyor ancak sisli tampon alıp boyatırsanız olayınız çözülür''demişsiniz şimdi kafam takıldı olurmu olmazmı??
oluyorsa size gelsem bu iş bana son kac tl'ye biter..ustam.. |
|
0554 600 1993 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
önemli olan dairesel ve düzgün bi şekilde o çizgide ovelliği vermek
oturmuyo dıye bi kayde yok bugune kadar takttığım sisin sayısını
bilmiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Sonradan açma olduğu illaki belli olur dikkatli bakıldığında fabrikanın yaptığı ile farkı oluyor ben çok orjinalciyim diyorsanız tampon alır takarsınız ben sis farlarıyla montajını 120 tl e yaparım elektrik tesisatı işi benim işim değil fakat
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
teşekkür ederim yardımınız için bu ay gecti önümüzdeki ay maaşı alınca gelicem usta ya kesip takarız yada benim tamponu verip üstünü tamamlayıp sisli tampon takarız tekrar tşk..
|
|
0554 600 1993 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence tamponu ver sisli tampon al. en azından sadece montaj işi olur. kişisel görüşüm. Bende zamanında cok araştırdım. Daha yaptıramadım ama çıkma almak en iyisi.
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
sisli tamponun sis farının aralık ölçülerini al yani panjurla sis farı arası
veya sağ tampon ucundan ölçüp sağ sis farına doğru aralarındaki ölçüyü tuttursan ve düzgün kesersen olur |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
önümüzdeki aya kadar biraz daha araştırıp karar vericem ya kesip yada cıkma tampon alıp uyguluycam..ceşitli sitelerde yapan kişilerin resimlerine baktım gayet hoş duruyor belli bile olmuyor acma olduğu..forumdada yapan arkadaşlarımız olmuş fenada olmamış..yapınca burdan paylaşırım arkadaşlar..artı birde tampon altına cupra lip takmayı düşünüyorum sis farlarıda oldumu çok hoş olucak gibi :)
|
|
0554 600 1993 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |