![]() |
|
Km sifirlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2012 Saat 20:51 |
Slm arkadaslar bisey sorucam arabanin bakimlarini yaptirdim ama yapan usta km saatini sifirlamamis ben daha once sifirlarken gormustum sayaca arabanin kontagini acip basili tutmustu bende oyle yaptim ama olmadi hala bakima 1000km kalmis gosteriyor 20000 olmasi lazimdi beceremedim bilen biri vardir umarim:(
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
km sıfırlama derken gittiğin yolu sıfırlıyosun onu demek istiyosanız 10 saniye basılı tutunca sıfırlıyo kendi zaten başka yoluda yoktur yani bende daha bugün sıfırladım
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Yok bakim km var ya bide onu diyorum ilk arabayi calistirmadan once kontagi acinca bize bakima ne kadar kaldigini yazan kmden bahsediyorum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Forumda pek cok kere bu konu konusuldu. Ben aradim bir tanesi su linkteki:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17498&title=bakm-kilometresi-nasl-sfrlanr |
|
![]() |
|
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
yakıt aldımızda sıfırladığımız km tuşuna kontak kapalı iken basılı tut aynı anda kontagı ac yanıp söner daha sonra 10sn geri sayar ve bakım km si sıfırlanmış olur
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Kontagı kapat km sıfırlama butonuna basılı tut,kontagı aç 10 sanıye sayar ve servis km süresi sıfırlanır.
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu yaptım ama yinede sıfırlanmadı böyle bi problemi olan oldumu nasıl çözecez bilmiyorum
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Butona bastıgın zaman km göstergesinde sıfırlama yada degısme oluyormu.senin butonda da sorun olabilir.
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
herhangi bi değişiklik olmuyor bi söküp buton un alt kısmına bakamak gerekecek sanırım
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
Ya bastıgın plastik uç swiçe ulasmıyor yada buton swiç bozuk eger kömürlüyse buton swiç lastıgın altındaki kömürde kaymış olabilir.Sökmen gerekebilir.
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |