![]() |
|
SATILIK 207 STİLL PAKET |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ufuk_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2012 Saat 12:16 |
Aracım 2009 model 1.4 16v 90 hp still pakettir. Sadece sağ arka çamurlukta çekme işlemi vardır, ne bir değişen nede boya kesinlikle yoktur.Nedenini bilmiyorum ama araç sorgusunda sağ arka kapı değişmiş diyorlar fakat böyle bi işlem kesinlikle olmadı.Açıkça söylüyorum ki sonradan neden böyle demesin hiç kimse. Orjinal 36000 km dedir. Gerekli açıklamaları http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-207-1-4-lt-90-hp-still-paket-73878789/detay linkine tıklayarak alabilirsiniz. numaram 0544 837 62 36 UFUK USTA
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum hayırlı satışlar aracın çok şık duruyor kaporta boya işinde bizim kadar takıntılı millet yok.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
ufuk_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ufuk_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
takıntısı olanlar 30000 versede satmam zaten, bizimkisi keyfe keder satış. gerçi bizim milletimiz anlamaz biçok şeyden bayaa bi geriyiz yani
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |