![]() |
|
206 3 satır ekran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2012 Saat 09:01 |
Arkadaşlar 3 satır ekran arayan varsa kişiyi arayıp iletişim kurabilirsiniz.Belki ilan günceldir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-206-yol-bilgisayari-ekrani-3-satir-olanlardan-73726996/detay
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Cmoss06]
Arkadaşlar 3 satır ekran arayan varsa kişiyi arayıp iletişim kurabilirsiniz.Belki ilan günceldir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-206-yol-bilgisayari-ekrani-3-satir-olanlardan-73726996/detay[/QUOTE]
![]() güncel |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
arkadaşla görüştüm ekranı yarın bana yollayacak. ilgili bir arkadaş umarım sorun yaşamayız ayrıca kol almana gerek yok dedi ben sana senin koluna uygun kapak bulursam yollarım dedi bulamazsam sen yaparsın onu dedi..
|
|
![]() |
|
heycan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
tam bende almaya niyetlenmiştim kısmet sizeymiş neyse hayırlı olsun başka satan olursa talibim |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
arayın arkadaş temin eder adımı söyleyin .çağlar deyin tanır ıspartadan:)
Düzenleyen C@GL@R - 24 Şubat 2012 Saat 20:36 |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
bu ekran 2001 model gti yada olurmu acaba
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
2002 ve üzeri diyorlar olsada sadece radioyu görürsn sanırım.. gti de zaten yol bilgisayarı yokmu
|
|
![]() |
|
blackordark01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: MERSİN/ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackordark01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
satan arkadaşla bende irtibata geçmiştim ama neyse elinde varsa gene isteriz olmazsa...h.olsun alana...ben de istiyorum alacam :))
|
|
1.4 HDI FEVER ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
radyo var ama yol bilgisayari yok...derece ve radyo var
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Kardeş ben ekranı bu abimizden aldım güvenilir, malzeme saglamdır sıkıntı olmaz.
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
ilandaki konyadaki arkadaştanmı? bende alacağım bakalım sorunsuz ekrandır inş..
|
|
![]() |
|
Evet abiye güvendim aldım parça istedigimden daha temiz çıktı,Allah razı olsun.
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |