|
|
Artık Kumandanızı kullanabileceksiniz. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
bahadiryor
1. Vites
08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Artık Kumandanızı kullanabileceksiniz.Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 10:44 |
|
Sahibinden.com'da dolaşırken şu ürünü gördüm. ilginizi çekebilir, diye düşünüyorum....
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-turkiye-de-sadece-bizde-direksiyon-dan-kontol-unitesi-44656509/detay |
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 10:57 |
|
Hocam bu parçayı ben aldım. Buna alternatif İzmir bir arkadaş var foruma üye oldu cherno olması lazım.
O da aynı işlevi gören bir parça satıyor. Kumanda koluna küçük bir işlemle hallediliyor.Maliyeti daha düşük. |
|
![]() |
|
MRTYLDZ
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 12:10 |
|
SELAM KARDEŞİM BU PARÇA TAM OLARAK NE İŞE YARAR BENİM ARABADA TEYBİ KONTROL EDEN BİR KOL VAR AMA FARKLI BİR TEYİP TAKTIRMAK ŞÖYLE EKRANLI BİRŞEY TV DVD ÖZELLİKLİ FALAN OLSUN DİYORUM AMA BAKALIM ONUN İÇİNMİ GEREKİYOR BU PARÇA BÖYLE TEYİP SATAN VARMI VEYA TAVSİYE EDİLECEK BİRYER ÖNERİSİ OLAN VARSA ALABİLİRİM TEŞEKKÜRLER
|
|
|
PEVGEOT 307 SW PACK 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
bahadiryor
1. Vites
08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 13:41 |
|
Valla kardeşim, bizdeki kumandayla öyle dvd, tv özelliği olan cihazları biraz zor kumanda ederiz. O cihazları kendi kumandasıyla kullanacaksın.
|
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
djchaos
3. Vites
01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 20:22 |
|
benim araçta double din var kumanda kolundan vazgeçtim kendi kumandası ile kontrol ediyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 21:16 |
|
Pioneer-Alpine-Kenwood Double din teyplerde w-r (wired-remote) girişi varsa kullanılabilir.
Parçanın prensibi kumandadan gelen sinyali kodlayıp uygun çevirici ile teybe göndermek. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||