![]() |
|
Artık Kumandanızı kullanabileceksiniz. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 10:44 |
Sahibinden.com'da dolaşırken şu ürünü gördüm. ilginizi çekebilir, diye düşünüyorum....
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-turkiye-de-sadece-bizde-direksiyon-dan-kontol-unitesi-44656509/detay |
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu parçayı ben aldım. Buna alternatif İzmir bir arkadaş var foruma üye oldu cherno olması lazım.
O da aynı işlevi gören bir parça satıyor. Kumanda koluna küçük bir işlemle hallediliyor.Maliyeti daha düşük. |
|
![]() |
|
MRTYLDZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
SELAM KARDEŞİM BU PARÇA TAM OLARAK NE İŞE YARAR BENİM ARABADA TEYBİ KONTROL EDEN BİR KOL VAR AMA FARKLI BİR TEYİP TAKTIRMAK ŞÖYLE EKRANLI BİRŞEY TV DVD ÖZELLİKLİ FALAN OLSUN DİYORUM AMA BAKALIM ONUN İÇİNMİ GEREKİYOR BU PARÇA BÖYLE TEYİP SATAN VARMI VEYA TAVSİYE EDİLECEK BİRYER ÖNERİSİ OLAN VARSA ALABİLİRİM TEŞEKKÜRLER
|
|
PEVGEOT 307 SW PACK 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla kardeşim, bizdeki kumandayla öyle dvd, tv özelliği olan cihazları biraz zor kumanda ederiz. O cihazları kendi kumandasıyla kullanacaksın.
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
benim araçta double din var kumanda kolundan vazgeçtim kendi kumandası ile kontrol ediyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Pioneer-Alpine-Kenwood Double din teyplerde w-r (wired-remote) girişi varsa kullanılabilir.
Parçanın prensibi kumandadan gelen sinyali kodlayıp uygun çevirici ile teybe göndermek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |