![]() |
|
Çelik Jant Görünümlü Kapak 206 için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 Saat 00:41 |
Selamlar;
Çelik Jant Görünümlü Kapak düşünüyorum. Ama özellikle Bursa da olması daha uygun en azından olup olmadığını gözle de görmek açısından. Bundan dolayı Bursa da bulabileceğim adres ve telefonla aksesuarcı arıyorum yada nerede yapılıyorsa.
Ayrıca şöyle bir konuda var. orada burada görüyorum ne görsem beğeniyorum aracım saifr mavisi renk nasıl birşey uygun olur foruma fotoğraf koyup da bana yardımcı olurmusunuz? teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
iki adet link attım ama sadece bir örnek fazla da hayal gücüm kuvvetli olmadığı için nasıl birsey alsam???? bilemiyorum |
|
![]() |
|
benim fikrim ikisi de iştah açıcı görünmüyor
![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
bence jant kapağı yerine jant al kafanı ağrıtmaz.kapaklar düşerse yada çalınırsa verdiğin para boşa gider..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bütçene göre hareket ediyorsan aracının rengine göre seçebilirsin zaten cac jantlar sanırım siyah o yüzden siyah kapak takarsan aracı boğar krom olan daha güzel bence montaj yapmadan önce bir kutu siyah mt sprey boya ile jantlarını boya sonra kapakları tak.
|
|
![]() |
|
yok zaten iki link sadece gorsel acidan gorulsun diye;)) celik jantlarda pahali ondan bu tarz birsey olsun istedim, sitede benden iyi anlayan kesinvardir fikir alip ona gore birseyler dusunicem
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Üstad,bende düşünüyorum ama sağlamlığı ve kalitesi nasıl olur bilemiyorum.kullanan varsa tecrübelerini yazarsa çok iyi olur...
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Ben kullandım ama eski aracımda, bunlar kaliteli malzeme degil.Zamanla üzerindeki pullar dökülüyo helede oto yıkamadaki komprasör güçlü ise tamamen kabak gibi oluyor.Hemde yakışmıyor araca emanet gibi duruyor..=)Tercih sizin.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Tmm kardeşim,çok saolasın.almam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
acil tavsiye bekliyorum arkadaşlar :)) fotolu olursa cok iyi olur
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Bence orjinal kapaktan şaşma hem güzel duruyor hemde araca ait bir parça.Orjinalleri pahalı ama kaliteli yerliler var.
Bu kapak çok güzel duruyor.Sitede satış bitmiş ama farklı sitelerde satıyorlar. |
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
http://www.***.com/arama_sonuc.asp?q=206+JANT+KAPA%D0I+%2814.JANT%29+1TAKIM+%284+ADET%29
çok güvenilir ve orj parça satan bi sitedir. |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
reklama girdi diye banlandı heralde. ***.com
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
=)
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
Ben bugÜn bir kaç yerde baktım işe yaramaz.ince ve en ufak kasiste çatlayacak gibi duruyor.bende vazgeçtim almaktan...Boşa 50-60 tl vermenin anlamı yok.
|
|
|
|
![]() |
|
tamam düşer, çatlar v.s deniliyor ama. zaten üzerindeki de orjinal plastik peugeot jant. sadece uygun olan renk bakımından arıyorum ben. baktım düştü eskilere devam
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Şahin Peugeot Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com forumun sponsor sitesi var güven konusunda ve fiyat konusunda gözü kapalı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. en büyük referansta bizzat benden kendi aracıma ve arkadaşlarımın aracına hafif ve ağır bakımların bütün parçalarını şahin peugeot tan yapıyorum |
|
![]() |
|
Selam; çelik jant almayı düşünüyorum ama internetde baktığımda inç olarak ölçü birimleri verildiği için, bana uygun olan jant nedir 13'' 14'' 15'' 16'' var. Ben hangisini almalıyım. çok büyük olupda sırıtmıcak birsey düşünüyorum. Yani bana uygun olanı nedi?
ARACIM: PEUGEOT206 - 2001 MODEL RENGİ : MAVİ LASTİK EBATIM: 175/65 R14 82T yazıyor bu kaç inç oluyor... NOT: istemiş olduğum jant yada jant görünümlü plastik kapaklar oluyor oda tercihimdir. etrafı renkli çizgili oluyor. bu tarz istiyorum... örnek: TERCİHİM. BUNU MESELA MAVİ ÇİZGİLİ OLANI. BU MODELLERE NE DİYOR BILMIYORUM :)) Düzenleyen bycem - 24 Haziran 2012 Saat 18:53 |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |