![]() |
|
ön cam değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 Saat 17:02 |
slm arkadaşlar aracımın ön camında çatlak vardı bu aralar baya büyüdü nerdeyse görüşü etkileyecek ben bunu değiştirmek istiyorum benim araçta sensör yok ama nette o kadar baktım ne cam bulabildim nede fiyat bildiğiniz bi yer varmı yada tanıdığı olan varmı yardımcı olsun şimdiden teşekkürler keyifli forumlar
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaskonuz yok mu acaba?
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çatlağıda tamir ediyorlar eğer edilebiliyorsa çatlağınız ve orjinal camınızsa değiştirmeyin.
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
kasko yok maalesef camda orjinal bi ara foto çeker atarım ben muş tan foruma katılıyorum buralardada pek çatlağı tamir edecek kimse yok bide havalar çok soğuk cam buzlanıyor kaloriferi cama verdiğimde çatır çutur ses gelmeye başlıyor yani çatlak gittikçe büyüdü bi soğuk bi sıcak tam gitti cam önceleri görüşü etkilemiyordu o taraf çatlak değildi şimdi baya açıldı değiştirmekten başka çare yok |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal camı imkanlar dahilinde değiştirmemek gerek.Otokingte bu işi yapıyorlar yakın bir yerde varsa git memnun kalırsın önceden konuşmak suretiyle.Sonra cam orjinal olmayacak su sorunu pas sorunu uğraşacaksın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |