![]() |
|
Aracıma Hırsız Girdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 Saat 00:29 |
Arkadaşlar bugun sabah sağ camı kırıp ( tuz buz ) pioneer teyp' imi çalmışlar tabi konsol da darma duman , allahtan kırılmamış yerine tekrar taktım . Güpe gündüz nasıl cesaret ediyor anlamıyorum camdan bakıp bi dek gelsem ayaklarına sıkıcaktım allahtan bana dek gelmedi, her türlü taziye kabul edilir :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam geçmiş olsun. Teyp ellerinde patlar inş.
Artık kimse görse de can tehlikesinden ses çıkarmıyor. Kötü zamandayız. Araca bende pionner teyp anfi bass koydum artık otoparkta komşunun camının önüne park ediyorum ama ne derece faydası olur allah bilir. Allah beterinden saklasın. |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucuz bir teyp almam lazım aracın konsolu boş kaldı sürekli gözüm takılıyor ve aklıma geliyor. Yarın media markt felan biraz turlıycaz anlaşılan, 100 Tl altında ipod çalar özellikli bi cihaz arıyorum usb girişi de olucak ( şarj için ) marka hiç önemli değil zaten amfim var. Çok yüksek sesli müzik dinlemiyorum zaten,
|
|
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Yapanında yanına kalmaz.Polis çağırıp zabıt tuttursaydınız kaskonuzda vardıysa alırdınız parasını.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Çok geçmiş olsun abi
![]() |
|
![]() |
|
özgür307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
|
|
2004 peugeot 307 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
Düzenleyen koliva - 12 Şubat 2012 Saat 09:28 |
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Çok geçmiş olsun...İyiki gögüslüğe zarar vermemiş...Allah beterinden saklasın ...
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Çok geçmiş oLsunnn ALLAH Beterinden korusun
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
bu ara zaten polisler hep uyarıyor konyada bilgilendirme amaclı mesajlar geliyor ne bilym brosrler daüıtılıyor aracınıza işlek yerlere koyun aksam ışık altına park edin çalısır bırrakmayn gibi.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
çok geçmiş olsun giden teyp olsun yenisi gelir allah can sağlığı versin
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Bir kac ay once benm aracimdan komple sistemi sokmusler saat on sıralarında ve 6 binanin onundeki otoparktan ne cesaret.. Gecmiş olsunn..
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Bir şey soracağım, araçta alarm var mıydı? eğer yok ise, olsaydı alarm çalar mıydı? ben de benzer bir hırsızlık vakası yaşadım da. alarm taktırıp taktırmama konusunda kararsız kaldım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Alarm yoktu , olsaydı belki yaklaşmazdı bile, ama direk camı kırdıgı için alarm camı kırınca çalardı belki sadece cam ile kurtarabilirdim. Ama alarm olup olmadıgına hızsız bakıyormu bakmıyormu bilmiyorum. Zehir zıkkım olsun diyorum başka bişey diyemiyorum. |
|
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Ne zamanlara kaldık kardeşim, millet 3 kuruş için birbirini kesiyor, Allah beterinden saklasın, yapanın da bu dünyada olmasa bile öbür tarafta eline diline boğazına düğümlenir bunlar.... Tekrardan geçmiş olsun... |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |