![]() |
|
Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gökhan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 Saat 16:16 |
arkadaşlar merhaba ben arabama ufak yollu bi ses sistemi takmak ıstıyorum bosshman mid takımı magnat 1000 watlık bufer bide bunları kaldıracak bi anfi sizce uygun bişey yardımlarınızı beklıyorum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düşünürseniz kicker dx 200.4 var bir arkadaşta sizi yeteri kadar ihya eder.
2 kanal mid lere 2 kanalıda köprüleyip bassa rahat kullanrsınız. |
|
![]() |
|
Gökhan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
oval kolon almama gerek varmı yoksa bunlarla iyi bi ses alırmıyım
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Almak istediğiniz verim önemli.
Ben de önlerde kicker ds 650.2 mid takımı arkada mdf pandizotta oval kolon jbj 1100w bass ve xetec 5 kanal anfi var arabaya binen bir daha binmiyor sesten ama bana akustik tam yetmiyor. maddiyat ev almak istediğiniz verim çok önemli |
|
![]() |
|
valla fazla para harcamak ıstemıyorum kolon almasam iş yaparmı yoksa başka fikirleriniz varmı
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş afi alacak san edison marka anfi kullanıyorum ben on numara hayran kalırsın performansına kenwood son cıkan modelide bas orjinal kabiniyle toplam 375 tl tutar media mark tan aldım bide ufak caplı bi mit takımı aldınmı arka pandizota on numara olur media markta bunları aldınmı montajda bedava valla genede sen bilirsin hani ses tatmin kar
Düzenleyen kaderim@61 - 10 Şubat 2012 Saat 17:02 |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
bende edisonun 2000 watlık anfisini düşünüyorum 120 lıra falan bıde boshman mid takımı fiyatı 75 lıra nedersiniz
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece anfi lazımsa gende edison derim yeni bir firma adlarını duyurmaya calısıyolar o yuzden fiyatları makul urunleri kaliteli dagıtımı ve urun garantisini alpın fırması üstlen miş
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
öncelikli olarak ana ünite önemli.
Her ne kadar uğraşsanızda eğer orjinal teyp kullanıyorsanız çok fazla verim alamazsınız. Ana ünite olarak ne kullandığınız bu yüzden önemli Ben pioneer deh-9350SD kullanıyorum ve çok memnunum. Anfi işin içine girecekse önlere mid takımı kullanacaksınız. Bu sizin maddiyatınıza kalmış. Benim önerim jbl gto 6508c Arka kapıda benim aracımda fabrika çıkışı hoparlör yok. ben de dokunmadım. Arkaya mdf pandizot kestirip oval pioneer 6997 hoparlör koydurttum. Anfi olarak da xetec xi-172.5 kullandım Sadece ön midleri ve jbl 1100w 275rms olan kutubassı anfi ile besliyorum ovaller teyp çıkışından besleniyor. Anfi 400tl teyp 400tl ön mid 260tl arka pandizot ve hop. 280tl kablolar 100tl kutu bass 180tl bana maaliyeti bu oldu. Teyp sesi 62 ye kadar çıkıyor 30-40 arasında masaj yapıyor koltuklar size önlere mid ve arkaya pandizot üstü ovallerle orta halli bir anfi çok güzel akustik verecektir. Önlerdeki midler sizin bass ve tiz ihtiyacınız çok rahat karşılar. Arka tarafıda ovaller doyurur. Bass çok merakınız yoksa gerekmez. |
|
![]() |
|
benim ön kapılarda pıoneer var 130 watlık arka pandizota midlerle bassı takıcam yoksa midlerden vazgeçip kolon mu alsam
|
|
![]() |
|
imkanınız varsa dediğim gibi anfi kullanacaksanız mid takım kullanın.
|
|
![]() |
|
bu da benim teyp:
video bana ait Düzenleyen ScHerZo - 10 Şubat 2012 Saat 17:16 |
|
![]() |
|
evet anfi alıcam bu zamana kadar hiç mid takımı kullanmadım o yuzden terettut ettim
|
|
![]() |
|
mümkün oldukça tweeter ı ayrı olan sistemleri almaya çalış. Bende çift yollu ovallerinbassı sert vurunca tizler ölüyor resmen.
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-arac-kolonlari-sifir-amerikan-mali-16cm-boschmann-rv-6200-xt-kompenant-takimi/detayayı düşünmuyorum aslında
bu urun hakkında bılgınız varmı sizce buna mu alıyım yoksa oval bı kolon mu
|
|
![]() |
|
16lık mid takımı tavsiye ederim.
boschman hakkında fikrim yok ayrıca linki acamadım nedense |
|
![]() |
|
kayseriden araç kolonlarına bakarsanız orda fıyatı 80 lıra
|
|
![]() |
|
evet baktım piyasası o civarlarda . İmkanınız varsa bunları dinleyebileceğiniz bir yere gidin.
|
|
![]() |
|
aklımdakı şu bu urunu ve magnat buferi arka pandizota bağlamak ve edison 2000 watlık anfiyle beslemek nasıl olur
|
|
![]() |
|
düzeltme yappıyım bufer değil woofer.
Aracını zannedersem 106 onun pandizotuna direk woofer ve mid takımı takmak sağlıklı olmayabilir. Mdf şart. edison anfi işinizi görür. Pandizotu sağlama alırsanız güzel bişi olacaktır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |