![]() |
|
Aslan dediğin budur!(Kaynak belirttim) Dikkatine! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 Saat 01:45 |
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
aslana diyecek yokta ablamın ayağında giyecek başka terlik mi yoktu
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
bizde bizimkilere aslan diyorduk bunu gördükten sonra ne diyeceğiz bizim arabalara.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
iyiymiş
![]() ![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
çakma aslan :)))
|
|
![]() |
|
kusura bakmayın arkadaşlar.. bugün saat 00:57 de başka bir forumdan hırsızlık yaptığımı dile getiren bir arkadaşımıza ve sizlere böyle bir açıklama yapmak istedim.. tahmin ettiğim forum sayfasını arkadaşın hakareti üzerine bakma merağı duydum ve arkadaşın yapmış olduğu hakaretin bana gecenin bir yarısı yapabileceği en kötü şey olarak algılamaktayım.. hepinize saygı ve sevgilerimi tekrar sunarım.. dün saat 23:14 ile dün saat 01:45 arasındaki zaman farkını hesaplayamayan güzel kardeşim lütfen bulunduğunuz hakaretler için bir kere daha düşünün.. kimsenin forumunda veya emeğinde gözüm yok.. bu arada : paylaşmış olduğum fotoğrafın (aslanın) linkini de paylaşmak istedim.. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=330078797023448&set=a.327835163914478.80550.123325624365434&type=3&theater ![]() |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
cigdemilker rkadaşımızın verdıgı bu http://www.facebook.com/photo.php?fbid=330078797023448&set=a.327835163914478.80550.123325624365434&type=3&theater lınktekı yorumları okuyun gülmekten öleceksınız :))))))))))
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
hakaretmi? Hakaret söyleyen birileri varmı halen daha?
![]() |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Silinecek 2 3 kişi var topun ağzında.
Takip ediyorum. ÖZELDEN |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
abim silmek çözümmüki?
![]() |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Hemde nasıl :)
Biz kasadan çürükleri atacaz bulaşmasınlar. Bu arada dediğin gibi 1Bâki kalan bu kubbede hoş bir sadâ imiş... " |
|
|
|
![]() |
|
eyvallah abim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
istenilmediği yere tekrar farklı isimle girmesi o arkadaşın yüzsüzlüğü bence..
|
|
![]() |
|
mantıken doğru ama işte ne yapacan.
![]() |
|
![]() |
|
mantıklı olanı yapılsın o zaman.. yönetim ellerin dert görmesin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ip ten belli olur sanırım
|
|
![]() |
|
Bir yönetici yeterki istesin problemle uğraşmasını çözülmeyecek hiçbirşey yok ! |
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Bu insanlar neden darlanıyor ben anlamıyorumki :) Sanki motorlu aslanı bunlar icat etmiş |
|
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
=)
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |