![]() |
|
Xenonlar hakkında yardıım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EfeGti01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: Prof. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2012 Saat 00:12 |
Benim aracımda h4 8k var fakat gösteriş mesafesi çook çok az araba yere fazlasıyla basık birde mercekler yeri gösteriyor gibi, farlar sönük kalıyor yani acaba ampüllerimi değiştirmem gerek yoksa xenon beyinlerinimi ?
![]() |
|
i <3 My Pug*
01 BAN 42 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence güzel bır ayar yapman lazım..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
+1 bende 55w 30000K var ayarsızken 35w 30000Kdan sönük duruyordu |
|
![]() |
|
EfeGti01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: Prof. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
cihazla ayarlıyorlar dimi rot balans yapanlar yapabilir mi? 30000k ampülleri düşünüyorum bende memnunmusun aydınlatmasından acaba?
|
|
i <3 My Pug*
01 BAN 42 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
rot balans ayarı yapanlar far ayarı yapar eğe ampullerden memnun değilseniz değiştirdikten sonra iyi bir ayar çektirin |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ön cam dahil 1 numara cam filmi var arabada. Bizim araçların ışık dağıtımı çok iyi ben gayet memnunum. Geçeleri yanlar biraz ssıkıntı oluyo o da filmden ötürü ![]() |
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Kardes farlarin ne marka bilmiyorum ama ayni sorun bendede var
Sirf bu nedenle far degistirmeyi bile goze aldim Sakin olaki ne ampule nede balasta para verme. Bende ayni seydendir diye her ikisindende aldİm ama nafile Bunun tek nedeni merceklerdir? Merceklerin yeri gosterdigini soylemissin. Ampulu taktigin yerden elinle mercekle bi oyna bakalim mercekler sabitmi? Eger sabit degilse yani sallaniyor ise ayni dertten muzdaribiz. Yok sallanmiyo yada sabit ise sanslisin. Yapman gerekn bence mercek degistirmek İyi gosterdin diye aldigim balast ve ampullere doktugum para ile (ayri ayri daha pahali lanetler) bir suru takim alirdi Umarim faydali olur |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |