![]() |
|
SATILIK 307 XT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
temha_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 22:45 |
SATILIK 307 XT PREMİUM
TRİPTONİC VİTES 110.000 KM DE HERHANGİ BİR ARIZASI YOK 22.000 TL İSTİYORUM( PAZARLIK PAYI VAR) İLGİLENENLER MESAJ ATABİLİRLER VEYA 0 534 636 93 50 NOLU NUMARADAN ULAŞABİLİRLER. AFYONKARAHİSAR-SANDIKLI DA ÖĞRETMENİMM
|
|
TEMHA
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilan linkini koysanız daha etkili olur
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
temha_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bir yerde ilanı yokki ilk buraya koydum hafta sonu
resimlerini eklerim. Arabam gerçekten temiz ihtiyaç dolayısıyla satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlarla arasınlar pazarlık yapabiliriz. rengi metalik grii bu arada.....
|
|
TEMHA
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilan vermenizi tavsiye ederim
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilan verdim arkadaşlar
sahibinden sitesinde ilan no: 74073981 ilgilenler bakabilir fiyat üzerinde pazarlık payı vardır.
|
|
TEMHA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |