![]() |
|
106 qıck koltuk sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkn38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: 23 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2012 Saat 11:59 |
arkadaşlar merhaba aracım muayenede koltuklar sağlam deil sallanıyor bunu sabıtlet dediler ne yapmalıyım benim yapabileceğim bişey mı yoksa sanayıı mı göturmeliyim
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce koltuğu tabana sabitlemek için kullanılan civatalarına bir bakın boşluk var mı kontrol edin.Baktınız kendiniz yapamadınız sanayide oto döşemeciye götürün onlar halleder.
![]() |
|
![]() |
|
gkn38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: 23 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baktım da sankı koltukların kaportaya oturan kısmı havada kalmış sankı bıraz aşağıya inerse olur gıbı
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
nasıl havada kalmış boşluk var mı? Elinizle sallayınca oynuyor mu koltuk? |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
koltuklarınınızı ileri veya gerı cektıgınızde orda önde bir arkada bir vida göreceksiniz onları sıkmayı dene eyer onlar sıkıysa özgür beyin dedıgı gibi kaportacı yada döşemeci size yardımcı olur
|
|
![]() |
|
evet elımle salladıgım zaman koltuk sallanıyor vidaları sıkılı ama
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Koltuğun iskeleti aşağıdaki şekildeki gibi bilmem yardımcı olur mu civataların yerini görmek açısından;
![]() |
|
![]() |
|
resimi acamadım civataların yerlerini biliyorum bu cıvataların sıkıldığı plastık bişey var sankı o yerıne oturmamıs gibi gorunuyor |
|
![]() |
|
EfeGti01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: Prof. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
aynı problem benim gti'dada var, en kısa zamanda döşemeci yolu görünüyor bize arkadaşım :)
|
|
i <3 My Pug*
01 BAN 42 |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
konuyu hortlatcam ama sorunu halletiniz mi kendimiz yapabiliyormuyuz benim koltukta vidalar sıkılı ama kızak yerinden oynuyor yukarı asagı oda gıcırtı yapıyor .
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
benimde var o döşemeler yapılırken yapılacak ama bir türlü sokamadım hala döşemeye 2 haftadır fırsat bulamıyorum bırakmaya aracı. Bence koltukları söküp araya somun koyarak denemek lazım sabitlemek için |
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
sanırsam kızakları tutan civataların dişleri yalama olmuş kızak civatalar sıkılı oldugu halde oynuyor. döşemeci işi bence bu..
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |