![]() |
|
307 Comfort 1.4 // 16' Jant Seçimi Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gkn61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2012 Saat 15:58 |
İyi Günler Aracım 2006 307 Comfort 1.4
Aracta Orjinal 15' sac Jantlar Var Ben 16' Jant Takmak İstiyorum.Su Jantlardan Takmayı Düsünüyorum. 307 Orjinal Jantı Equinoxe 16' 308 Orjinal JantıSantiaguito 16' Tabiki Lastik Boyutları Orjinalleri Gibi 205/55/16 Olucak. Pejo Sevrisine Sordum Sakın Öyle Bisey Yapma Aracın 1.4 Olduğundan Arac 16' Jatları Kaldırmaz, Markayı Rezil Edersin Sende Rezil Olursun Dedi. Sizler Ne Önerirsiniz... |
|
307 1.4
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
mbuyukavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru demiş sakın deneme bile
|
|
yeni pug cu :))
|
|
![]() |
|
Gkn61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Aracın Ustundeki Kapaklar Aracın Kötü Görünmesine Sebep Oluyo :(
|
|
307 1.4
|
|
![]() |
|
by_cadaloz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cadaloz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE 1.6 XT VAR ARACIMDA 225/45/17 MAK X-TREAM JANT VE P ZERO LASTİKLER VAR JANTLAR VE LASTİK ÇOK GÜZEL DURUYOR. ARACIMI COK GUZEL GOSTERIYOR AMA BEN JANTLARI SATIP SAC JANT ALARAK ORJINALINE GERI DONUŞTURECEGIM. ARACIMIN USTASI ALT TAKIMLARA INANILMAZ SEKILDE ZARAR VERDIGI ICIN ONERMEDI. TAVSIYE ETMEM NORMAL JANTIN ILE BIN.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
büyük harf kullanmayınız..
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
bence arabana yazık alt takımda ses olacak zamanla ve bir de kalkışlarde debriyaj balatasını zorlayacagı için bence orjınal her zaman en iyisi
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
arkadaşlar 16' diyosunuz 1.4 olsada nasıl kaldırmıyacak anlamış değilim kaldırır hemde rahatlıkla kaldırır.. servise bakmayın siz 1.6 motora parasını vermezseniz 15'saç takarlar parasını verdinizmi 17' çelik jant takarlar.. biz takınca marka rezil olur derler.. şahsen biz 17 yide 18 ide denedik 1.6 ve 2.0 motorlarda bi sorun olmadı.. 1.4 araca 16 orjinal jant sorun olacğını sanmıyorum
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |