|
206 CC yol bilgisayarı hakkında.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
taylantnt
1. Vites 05 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylantnt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2012 Saat 06:10 |
Merhaba arkadaslar uzun zamandır araştırdığıdım ve cevabını bulamadığım bir şeyi sizlere sormak istiyorum. Aracım 2002 model 206 CC 1.6. Bu aracıma yol bilgisayarı takmak istiyorum. Mevcut ekranım 2 satır olarak tabir edilenlerden. Com2000 kolu takmak gerekiyor sanırım fakat araştırmalarım sonucu kafam iyice karıştı. Bazıları mümkün olmadığını 2002 ortasından itibaren serilerde mümkün olduğunu bazıları 2001 sonrası araçlarda çalıştığını söylüyor. Bendeki silecek kolu yuvarlak hatli olanlardan değil ustama sorduğumda ise bana com2000 değil daha eski serilerdeki yol bilgisayarı tuşu olan kolu takmam gerektiğini söyledi. Sizden ricam bunu bir açıklığa kavuşturmamız. Benim aracımda bu sistemi kullanabilirmiyim yoksa kullanamazmıyım??
Teşekkürler. |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Konuyu incelediniz mi acaba?
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm |
|
taylantnt
1. Vites 05 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylantnt
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Peki aracınızın aynı yıl modelinde olan başka araçta gördünüz mü yol bilgisayarı var mı?
Eğer varsa sizinkine de yapılabilir o zaman. |
|
taylantnt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylantnt
|
çok 206 CC inceleme şansım olmadı. Lakin dediğim gibi bazı arkadaşlar 2002 ortası serilerine yapılabileceğini bazıları 2001 sonrası bazıları ise 2003den itibaren uygulanabileceğini söylüyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |