![]() |
|
Vites Geçişleri Hakkında Acil (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2012 Saat 21:49 |
Arkadaşlar herkese merhaba 1 haftadır araçla uğraşıyorum sizden acil yardım talep ediyorum. Dün şanzumanda oluşan arıza yüzünden aracı servise bırakmıştım. Şanzuman söküldü tamir arızalı dişliler ve bilyalar değişti sonra ilk tamirci yeni alığım debriyaj seti ile birlikte bunu yerine taktı. aracı teslim aldım ilk başta 1-2 normaldi ama az önce fark ettim. 1-2 ve geri vitese çok zor geçiyor. Aracı stop ediyorum vitesler debriyaja basmasam biel çok kolay geçiyor. Bunun sebebi ne olabilir. ? vites topuzu bile yerinden oynayacak şekilde çok sert lütfen yardımlarınızı bekliyorum çıldırmak üzereyim.
Düzenleyen aspirinxlarge - 06 Şubat 2012 Saat 18:20 |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senkromenç takımında da sorun olabilir.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
ayarıyla ilgilidir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Şunu da fark ettim arkadaşlar 1 nci viteste iken aracı ayağım debriyaja basılı ile çalıştırdım araç hafif titredi sanki gitmek istiyormuş gibi. Acaba yeni takılan debriyaj setinde unutulan bişey mi oldu. bilyası ve kendi değişti.
|
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senkromençlerden olabilir şanzuman yağına bakın eksik olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Yağı bugun yeni değişti, sekromençlerde sorun gözükmedi. Debriyaj ve bilyası set olarak değişti. Acaba tam ayırma yapamıyomu, debriyaj teli vs. gerdirme ayarı varmı bunlarda ? |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu arada araç çalışmıyorken kolay geçiş çalışınca zor geçmesi neden olur ? Araç çalışınca içeride olan biten nedir acaba yani vites geçmiyor diyorum ya aracı stop edip kolaylıkla vitesi istediğim şekilde oynayabiliyorum hiç takılma vs olmuyor ?
|
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ilginç yağı tamam senkromençler tamam aracın şanzuman komple bakımdan geçmiş servise tekrar götürün alışma devresi diyebilirler ama sorun devam ederse kesinlikle sorununuzu bildirin.
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
++
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Arkadaşlar aklın yolu bir ben aslında teşhisimi koyamıyorum ama az çok mantıklı düşününce aynı şeyler çıkıyor . Debriyaj tam ayırma yapamıyorum demiştim ya deb. teli ve uzundaki birtakım zamaningolar değişti. Sorun kökten halledildi. Artık sıfır şanzuman + Debriyaj Set ve Teli var. Araba süper oldu tüy gibi oldu. :) Tabi bu işlemlerler toplam da 800 Tl ' ye mal oldu.
|
|
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
hocam nerede yaptırdın? benim şanzımandan da hafif bir ses geliyor devire bağlı olarak. şanzıman dişlilieri alakalı olabilir diye düşünüyorum. en ucuz yollu nerede halledebilirim acaba...?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |