![]() |
|
peugeot 206 1.4 x-line |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2012 Saat 16:19 |
arkadaşlar selamlar
bu cumartesi günü satıcıyla anlastım nasipse peugeot 206 2005 mod 1.4 x-line marka aracı alıcam ilkdefa bir arabam olacak.
izmirden kalkıp diyarbakıra gidicem arabalar hakkında pek bilgim yok.
ne gibi tavsiyelerde bulursunuz.
bilgilendirirseniz sevinirim.....
|
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değerli arkadaşım öncelikle hayırlı olur inşallah bede 2003 model vardı yeni sattım gayet ekonomik ve performanslı bir makina fakat alırken aracın motor ömrüne km orjinal olup olmadığına ve araçta torsiyon sorunu olup olmadığına bak aracı mutlaka bozuk yolda kullan lakalara girince tak diye ses geliyorsa bu sesin sana maliyeti400 tl ve zaman dır diğer bir husus d bakıra ne diye gidiyorsun birde abs yok bu araçlarda buda önemli bir detay en azından benimkinde yok tu onada dikkat et...
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
eyvallah kardeşim yazdıkların i.çin çok teşekkürederim fiyatı uygun buldum anlaştıkta bakalım ya batıcaz ya cıkıcaz hayırlısı neyse o olsun tekrardan cok sagol....
|
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
kimse malını durduk yere ucuza vermez ben bu riske girmezdim izmir nire d bakır nire bidaha düşün derim izmirde kallavisini bulursun...
|
|
|
|
![]() |
|
yok aracı araştırdım tek kusuru 2009 da kocaelinde sele kapıldı diye kaskodan 15000tl almış sahibi sonra anlasılmıs arac icrada yatmış belgelerede öyle yansımıs km si 80000 de
|
|
![]() |
|
satıcı polismemuru manisadan bize yakın sayılır.
|
|
![]() |
|
ne kadar peki, araç
|
|
|
|
![]() |
|
13200 tl
|
|
![]() |
|
ben tamamen orjinal 122000 deki aracımı 15800 sattım ama pert kayıtlı bir araç için fiyat fazla satarken çok zorlanırsın haberin olsun komle boyalı aracı bile satmak sorun onuda düşün hakkından hayırlısı diyelim...
|
|
|
|
![]() |
|
eyvallah sagol kardeşim karombole gidicez bakalım amacım satmak degil zaten 5-10 sene binerim fazla masraf cıkarmazsa.... bakalım...!
|
|
![]() |
|
ewet sen iyi satmışsın benimde param ancak buna yetti
|
|
![]() |
|
sence sele kapılan aracta buyük sorunlar olurmu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |