|
Cam cizikleri hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2012 Saat 00:34 |
arkadaşlar aracımın camlarında cizikler var bunların onarımı yapılabiliyormus bu işlemi yapan yada kocaeli istanbul anadolu yakasında yapan bilikdik bir usta var mı birde ne kadar saglıklı bu işlem
örnek aşağıdaki linkte http://forum.donanimhaber.com/m_24202346/tm.htm |
|
2004 307 Hdi XR
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Daha önce ben de araştırmıştım ama gerçekten yüzde yüz çizik yok etmem işlemi yapılamıyor sanırsam.Kırık, çatlak ya da diğer sorunlarda kasko yılda 2 kez cam değişimi hakkı veriyor.(Benim kaskoda öyle)
|
|
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
kaskom olsa haklısın :)
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Camdaki çizikleri kaportadaki çizikler gibi düşünebilirsiniz.Tırnak geçecek derinlikte,çapta cam çizikleri onarılamaz.Değiştirilmesi gerekir.
|
|
winterstorm
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı winterstorm
|
kasko camı büyük ihtimalle yan sanayi camla değiştirecektir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |