![]() |
|
Peugeot 206 hdı 1.4 van Selektör problemi..Yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 Saat 02:49 |
Arkadaşlar, peguet 206 hdı 1.4 van arac satın aldım.Aracı alırken farkedemedim.uzun farlarda problem çıktı. oto elektrikciye gittim sigorta kutusunun değişmesi gerektiğini söyledi. farlar yanarken bi problem yok.gayet normal yanıyor.fakat selektör yapnca calısmıyor.elektrikci arkadaşta kablolarına baktım elle müdahele edince çalısıyor.fakat selektor için bastığında olmuyor.bana direk sigorta kutusunu değiştirmem gerektiğini söyledi bu durumda ne yapmam gerekir.
|
|
![]() |
|
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse yokmu cevap verecek..?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sigortasini kontrol etmissinizdir herhalde? 15 Amperlik sigortasi vardir ve motor bolumundeki sigorta panelinde yer alir.
|
|
![]() |
|
Merhaba,sigortasını kontrol ettim.aracı aldığım arkadaşa sordum.farlar devamlı uzun yakmaya başlayınca söktüm sigortaları dedi.sigortaları tekrar takınca.uzun yakıor sürekli..oto elektrikciye götürdüm.sol tarafta bulunan sigorta panelinin değişmesi gerektiğini söyledi. başka bi yere götürdüm. oda rölesinde veya tesisatında olabilir dedi..anlamış değilim..sigorta kutusunda problem olsa diğer yerler çalısırmı sizce. uzunları yakmama ve selektör dısında bi problem yok su anda..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Zaten baska birsey geriye kalmiyor ki. Lambada olmadigina gore ya rolede, ya tesisatta ya da koldadir ariza. Bana oyle geliyor ki role acik kalmis bir sekilde. Elektrikciye guvenmekten baska careniz yok gibi.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim ilginize..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |