![]() |
|
Biri Beni Durdursun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 Saat 00:26 |
konulara saçma sapan yorum yazacağıma yardım ettim dertlere derman olmaya çalıştım bildiğim kadarıyla sıkıntısı olan arkadaşlarla ustalarımız kadar bilgim olmazsada yardımcı olmaya çalıştım birde baktım son 20 konuda djchaos var keşke olmasaydım keşke hep farklı isimler görseydim bilgi paylaştıkça forum güzelleşir inanın birde bakmışsınız aracınız konusunda daha bilgili olmuşsunuz sıkıntısı olan arkadaşlar sıkıntılarını araçlarındaki arızaları nasıl giderildiğini yazarsa ilerde aynı sorunu olan arkadaşlara da yardımcı olurlar bu forumda biz bir aileyiz
![]() Düzenleyen djchaos - 04 Şubat 2012 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip ettiğim kadarıyla çoğu sorulara cevap veren kimse yok...
Millet okuyor ama bişey yazmıyor... kimsenin pek bilgisi yok anlaşılan... Bir zamanlar önemli şahıslar vardı... dışardan izlediğim kadarıyla önceleri dahada aktifti bu forum, ama şimdi baktığımızda forum rölanti de gidiyor resmen... millet konuları okuyor ama kimsenin bişey yazdığı yok... Nerede bu insanlar nereye kayboldular.?? Bu istikrarsizlik memnuniyet getirmez tabikide...
Düzenleyen kamil34 - 04 Şubat 2012 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mevsim itibariyledir
![]() |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Mevsim itibariyle derken |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Sorularda reklam yapma isteği kokusu alıyorum reklam yapmak için yukarı sponsporların yanına adres yazılsa daha az komik olur kimse de dolambaçlı reklam peşinde koşmaz
Düzenleyen maestro - 05 Şubat 2012 Saat 22:12 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |