![]() |
|
3'lü yan Direk Gösterge Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 Saat 16:45 |
Merhaba Arkadaşlar 2006 model pejo 307 aracıma 3'lü yan Direk Gösterge grubu satın aldım ama nedense kimse bağlamayı göze almıyor ne saçma bir şey anlamadım demekki buradaki ustalarda iş yok daha önce bunu 307 araçlara bağlatan kullanan arkadaşlar varmı? bana bir fikir verebilirlermi? Aldım ve şuan elimde kaldır vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
|
|
2006 model Peugeot 307 Comfort 1.4 90 HP 16V Benzin+Lpg
|
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bunu yatıracaksan iyi bir elektrikçiye yap daha önceden cok sıkıntı yaşadım.......birde devir saatine bağlarken bağlantıyı beyinden alsınlar benden tavsiye
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaza doğru bende bağlatmayı düşünüyorum
|
|
![]() |
|
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
bugun bir elektrikçiye daha gittim saati söktü ve hassas ölçü aleti ile kaç volt geldiğine baktı soketten elektrik gelmiyor yanı sistemi saat ile tamamlıyor vaz geç bu sevdadan dedi UNiversal olarak satılan bu parça neden fransız arabalarına gelince olmadık şeyler türetiliyor anlam vermiş değilim. İstersen direk parklara baglarım ışıklı bir görünüm kazanır dedi arabada turbo yok bu yüzden Bar göstergende çalışmaz dedi. Kısaca Dedide Dedi. Modifiye İçimde Patlayan bir yara oldu Şahin olsa Doğan olsa hemen bağlarız diyorlar ne iş anlamadım.
|
|
2006 model Peugeot 307 Comfort 1.4 90 HP 16V Benzin+Lpg
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
kardeş konuyu okudum da sölediklerine nazaran bişe sormak istedim bende spor devir saati baglattım ama baglantısını bobinden gelen kablodan paralel aldı bi sıkıntı olurmu sıkıntı yaşadıgını söylemişsinde tecrübenden yararlanmak istedim
![]() |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ışıkları yansada yeter zaten benim araç ışıl ışıl :D
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
geeel geeeel konya ya ya geeeelllll
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
aynen ne varsa zaten konya,bursa,istanbul,izmir,antalyada var |
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
hemen gidin konya ya kitlesinler sizlere ::D
şaka bir yana daha onceki aracımda devir saatine paralel bağladılar once sigorta sorunu yaşadım sonra devir saatim çalışmaz oldu elektrikçi dedi abi geçmiş olsun rakımı votkamı dedim hayırdır....Malum Cümle Devri ölçen bir role varmış bu devir saatinin arkasında o yanmış dedim sök abi ve huzura erdim...... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
mümkünse bu tarz pod ve gösterge alırken marka kullanmaya özen gösterin ve reklam olacak ama firma değil markanın reklamı AUTOGAUGE alın derim fiyat tuzludur ama kaliteli ve sorun çıkarmayan ürünlerdir.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Şahinlerde,doğanlarda görüyorum devir saati takınca araba hızlanacak sanıyorlar :)) Ama dikkat çektiği aşikar.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
ben kullanıyorum yag basıncı,hararet,volt mevcut.aracı aldıgımda taktırmıslar 1 senedır sorun yok 307de onden baktıgında gercekten dıkkat cekıyor ve guzel.Ama gercekten anlayan tıtız ıyı usta lazım cok sorun yasayan hatta sase asırı yasayan arkadaslarım var.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |