![]() |
|
lastik24.com |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 Saat 23:53 |
ben artvinlilerden aldım lastikleri başka sitelerde tanesi 220 290 tl olan lastiği 190 a aldım
|
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben siteden alışveriş yapmadım ama İstanbul Maslak'taki mağazadan alışveriş yaptım. Güvenilir görünüyordu ve rakiplere göre aldığım ürün ucuzdu.
|
|
2000 1.4 106 Quiksilver
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar herkeze selamlar. lastik24.com adlı siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum. fakat siteyle ilgili herhangi bir bilgim yok. bu siteden alışveriş yapan varmı, güvenilirmidir. görüşlerinizi bekliyorum..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |