![]() |
|
Bakım masrafı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2012 Saat 21:55 |
slm arkadaşlar,benim 2001 model 206 nın ilk baharda bakımını yaptıracam aşağıda yazacağım konularda toplam masrafı ne çıkar bilgi verirmisiniz?
*84,000 km de yani 6 ay önce triger kayışını ve bilyasını degiştirdim sanayide içime sinmedi 2 aydır ses geliyo bilya sesi gibi bunun servisteki maliyeti
*mevcut şanzıman yagında sıkıntı oldugunu düşünüyorum özellikle 1 ve 2. vitese geçerken sıkıntılı,özellikle geri vitese geçerken hafif debriyajdan ayagımı kaldırmazsam geçmiyo
*gösterge panelindeki Km. ibresi galiba dişli atlamış olcakki gerçek seyrinde göstermiyo ben 50 ile giderken ibre 10 da geziniyo
*sol ön çamurlukta;ön far ve cam hizasında romorka sürtmem neticesinde içe doğru 3 cm ve 30 cm uzunlugunda çukur oluştu
*sol arka kapı kilidi arızalı olcak ki ancak içerden açabiliyoruz kapıyı,dışardan açılmıyo
*el frenini sonuna kadar çekmezsem tutmuyor frenlere balatayada baktırmak istiyorum
*sol arka stop lambasında kırım var orjinaliyle degiştirmem gerek
yani aracım şuan 90.000 km de ve yukarda yazdıklarımın peugeot servisindeki ortalama maliyeti ne olur fiyat verirseniz memnun olurum.
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevap yokmu arkadaşlar |
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 kullananlar size yardımcı olacaktır.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |