![]() |
|
306 XT 1.8 açık hava filtresi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2012 Saat 00:15 |
Merhabalar aracımı yeni aldım 306 xt 1.8 1996 model. elimmde jsv açık hava filtresi vardı bunu kullanmak istiyorum öncelikle ses alırmıyım ses alablmek için nasıl ve nereye takmalıyım?
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
![]() ![]() ![]() ![]() |
buyrun motor resmide vereyim
![]() |
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
aslan7333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
Ses alabilmek için hava filtre kazanını iptal edip motor tarafına bağlamalısınız.Filtre kazanı sesi absorbe eder.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben simota komple set taktım aracım resmen kükrüyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
walla abicim kendimce bişiler yaptım ama ya olmadı yada egzozun sesinden duyulmuyo çözemedim kazanın girişinden deilde dire emme yaptığı yere verdim havayı yani kazan suan devre dışı kaldı ama pekde aşırı bi kükremesi yok gibi
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
birşeyler yanlıştır. kükrememesi imkansız. bn zamanında 1.4 8V aracı kükretmiştim. :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
arkadaşlar kendim uyguladım güzel ses veriyor benim motorda bunun aynısı aynı şekilde monde ettim sonuç güzel..
![]() |
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayagını gaza birden basıp cekersen daha tok öter yedirerek basınca fazla ötmez birden gazın dıbine kadar sert basınca daha kuvvetli hava cekecegi için sonuç daha tok olur tabi hava filitren marka ise
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
bu video benim deil üstteki resim benim aracım yakında kendi videomuda cekip göndericem
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
AArkadaşlar ayak üstü amatörce yapılıp cekildi görüntü kusurları olabilir. ayrıca araç satılık ve sahibinden.com da ilanı var ilan no:
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |