![]() |
|
cd changer ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2012 Saat 23:42 |
arkadaşlar bugün fark ettim son zamanlarda (soguk havalarda) cd changer deki rakamların ışıkları yanıp sönüyor sizce bunun sebebi nedir yok sa bir arıza işaretimidir?
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bozuluyorum diyor :)
|
|
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaten cd changer çalışmıyor.ama bu uyarıyı vermıyordu.
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Tamam işte tamamen iflas etmiş
|
|
|
|
![]() |
|
fiyatı nedir?sıfır veya cıkma.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Çıkma sağlamı ile bugüne kadar karşılaşmadım sıfır fiyatları 300 tl den başlıyorum fakat benim elimde yok temin edemezseniz ben size temin ederim
|
|
|
|
![]() |
|
tesekkur ederım.
|
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
:) ben bozluyorum değil ben bozuldum diyo bende aynı sıkıntı var 1yıldır :)
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
ben 100 tl ye tamir ettirmiştim
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
benim çalınmıştı ben aldım 0 kutusunda faturalı 200 liraya düşünürsen eğer firmanın iletişim bilgilerini paylaşabilirim... |
|
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
arkadaşlar ışıkların yanıp sönmesi olayı hata verdiğinin işaretidir, büyüK ihtimalle CD veya optik okuyucu asansörü sıkışmıştır. Benimki de aynı hatayı ayda yılda bir de olsa veriyor ve genelde karşılaştığım sorun bu. asansörün inip çıktığı 3 tane vida şeklinde kızak var, onların dengesi bozulduğunda CD değiştirirken sıkışıyor ve ışıklar yanıp sönmeye başlıyor. En kısa zamanda resimli olarak gösterecem nerden olduğunu:)
![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
sırayla 1-2-3-4-5 basılı tut içindeki cdleri çıkar. düzelir.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
sabırsızlıkla bekliyoruz resimleriyle...
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
içinde cd yok sanırım çünkü tüm gözlere cd koyup ekran geri alabiliyorum içinde cd sıkışsa cd alıp vermez. ama kızaklar sıkışmış olabilir katılıyorum.
normalde benim üsttekide cd çalarda çalıştığı için benim için pek sorun olmuyordu ancak bugünde üstteki cd calarda bi okuyup bir okumaz oldu nazar değdi sanırım.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |