![]() |
|
307 pedal seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2012 Saat 23:41 |
Arkadaşlar 307 2004 model aracımın debriyaj pedalının plastik kaplaması yerinden kalkmış yan duruyor.
Gözüme çok batıyor. Pedal setini değiştiren arkadaşların önerilerini bekliyorum. Kıro işi olmasını istemiyorum, sade ve şık olmasını istiyorum. Bir iki tane buldum ama fiyat 150 den başlıyor.
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncell???
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal mi arıyorsunuz ? eğer orfinal aramıyorsanız gittigidiyorda 15 20 tl ye çok güzel modeller var sade ve şık
http://garaj.gittigidiyor.com/oto-yedek-parca-aksesuar?k=pedal+seti |
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
arkadaşım sahibinde.com da arama yarina pedal seti yazdığın zaman 7.50 tl başlayan bir sürü çeşit çıkar.eminim zevkine göre pedal seti bulursun.
|
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
linkide bu:
http://www.sahibinden.com/arama?query_text=pedal+seti&language=tr&sorting=price_asc |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
abicim..pedal seti..efendim vites topuzu yok cam kumandası bu ve benzeri şeyleri her daim ithal alın..derim ...boşa servislere para akıtmayalım..
|
|
peugeot 307 sw xr 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |