![]() |
|
206 otomatik vites arızası çözüldü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2012 Saat 19:48 |
merhaba gecenlerde yazmıştım aracımda vites değiştirmelerde vuruntu yapıyordu 2 adet selonoid siparişi verdim ve bugün değişimi yapıldı çok şükür viteslerin gecisi belli bile olmuyor faket tam çarşıda durdum bankaya uğradım işimi halletim araca bindim çalıştırdım D ye aldım kalkerken bir vuruntu geldi ve arıza lambası yandı istop edip tekrar çalıştırdım lamba söndü ama vites gecişleri gayet güzel acaba başka bir arızamı var ustayı aradım yarın getir bilgisayara bağlayalım dedi acaba benzer sorunla karışalan varmı hayırlı akşamlar
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güzeli bilgisayarla kontrol edilmesi olur.Selenoidleri değiştirmeniz güzel olmuş.Hele hele sorunu çözüp gelip buraya yazıp diğer insanlarında sorun çözmesi için uğraşmak tamamen alkışlanacak bir durum.Teşekkürler.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
bende değiştirdim ama bida vuruntu falan yapmadı bencede götür bilgisayara bağlasınlar ne olur ne olmaz işini sağlama al bence
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın ola hayrola ustaya götüryüm sabah gelişmeleri buradan yazarım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün yine arıza lambası yandı ve araç gaz yemedi ustaya tekrar götürdüm arızayı sildi ve bir daha tekrarlarsa arızalı parçaları değiştirelim dedi 8 tane felan arıza göterdi gaz kelebeğ felan ne yapmam gerekir başka ustayamı götüreyim benzer bir durumla karşılaşan varmı
|
|
![]() |
|
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Şanzıman yağı tammı baktımı. yağ eksiltincede yapıyor bu sorunu. Servis 100 tlye değiştirdi benimkini.
|
|
![]() |
|
ysndrsn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Cok acil yardim bekliyorum. Peugeot 206 2006 model otomatik vites. Hersey normaldi araci parkettim bir saat sonra geldim vites m n r p ye geciyor fakat d ye gecmiyor ileri gidemiyorum. Sorun nedir acaba yardimci olur musunuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |