![]() |
|
Pejo 106 quik fren sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enizd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2012 Saat 09:22 |
Arkadaşlar merhaba ben şöyle bir sorun yaşıyorum. Aracım 106 quik muayeneye girdim ve arka fren değerleri yüzünden geçemedim. ilk olarak sanayide ki ustama gittim, balataları değişecez dedi değiştik, teste girdik olmadı, arka fren merkezleri değişecek dedi değiştik olmadı, ana fren merkezi dedi değiştik olmadı. Sonra servise gittim onlarda yaptıklarımın boşuna olduğunu fren basıncını ayarlayan bir parça olduğunu onun değişmesi gerektiğini söylediler değiştik yine olmadı. Şu an muayene tarihimin üzerinden 3 ay geçti ve hala bir çözüm yok?????
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle formumuza hoşgeldiniz.Fren balataları değiştikten sonra belli bir km yapmalıydınızki balatayla kampana birbirine alışsın.Ayrıca limitör denen parçadan ayarlanabilir bu fren basıncı.Acemi usta kurbanı olmuşsunuz geçmiş olsun.Serviste bu dediğim parçayla ilgili bilgi alın.
![]() Düzenleyen yavuz25 - 01 Şubat 2012 Saat 10:41 |
|
![]() |
|
enizd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
teşekkür ederim, hoşbulduk. Usta da aynı şeyi söyledi balata ve kampana alışmasıyla ilgili balatalar ve merkezler değişeli 2 ay oldu. Serviste de bahsettiğiniz parçayı bırakın ayarlamayı yenisiyle değiştiler ama sonuç vermedi ve şu an bana başka bir çözüm üretmediler
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
sorun o parçada o parçanın üzerine yoğunkaşın.Taktıkları parça bile bozuk olabilir.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerdeyse herşeyi değiştirmişler
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gkn38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: 23 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
arakadasım benim aracımı muayeneye götürdüm ve benım aracta senın dediğin gibi frenlerden sorun çıkarmıstı ve orda çalışan arkadaşlardan bı kac tanesi aracın bagajına oturdular ve aracım testı geçtı bende ön farlardan kaldım benimkiler angel onlar orjınalını istiyorlar
|
|
![]() |
|
Aman abim estağfirullah ustalık ne haddimize. ![]() |
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
bildigim kadariyla hafif kusurlu diye gecmesi gerekiyor benim aractada var ama daha muaneye girme sansim olmadi :) |
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |