![]() |
|
Tebliğ edilmeyen ceza? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cuneytatay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 Saat 22:51 |
Merhaba arkadaşlar,
aracımın vergilerini düzenli olarak ödüyorum, geçen yıl temmuz ayında bir park cezam olmuştu, onu da ödedim, geçen hafta otobanda 133 km ile radara girmişim onun cezasını ödemek istediğimde bir gördüm ki haziran ayında bana 66 tl lik bir ceza yazılmış ama bana herhangi bir tebliğ yapılmadı, olsa zaten temmuzda ceza öderken görünür bende öderdim. ayrıca her mtv ödememden sonra trafik cezam var mı diye kontrol ederim, bu 66 tl lik ceza yoktu, 23.10 tl de faizi olmuş. Sizce ne yapmalıyım?
|
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebliğ belgesi gelmiştir ama sizi bulamamışlardır bu yüzden iade edilmiştir.Sizin ceza makbuzunu bağlı olduğunuz vergi dairesinde gidip görmek istediğinizi söyleyin.
![]() |
|
![]() |
|
cuneytatay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler bunu yapacağım, ama bu ceza haziranda kesilmiş neden temmuzda ceza öderken çıkmadı da bugün çıktı anlamadım? |
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Sistem yüzünden geç girmişler cezayı.Ödenen cezalar bile bazen görünmüyor sizden tekrar tahsil ediyorlar tabi makbuzu saklamamışsanız.
![]() |
|
![]() |
|
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
sisteme geç girmişlerdir.devlette işler malesef öyle.iş yoğunluğu çok personel yok.bide denetleyen de yok tabiki :) tanıdığım bir kişidede aynısı olmuştu.faiz olayını anlayamadım ama.onu sorgulamalısın bence.
|
|
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Valla ben ceza ödemiyorum nedenini sorarsanız 2009 yılında ilk 206'mı aldığımda saçma sapan yere 2 adet ceza yedim ve sinirlenip ödemeyeceğim dedim ve dediğimi de yaptım aradan 2 yıl geçti ve aracı sattım satarken hiçbir sorunla karşılaşmadım daha sonra af gelip cezaların silindiğini öğrendim. sonra bu aracımdan önceki 307'm ile film'den ceza yedim ve yine ödemedim o aracı satarken de ceza gözükmedi. Ehliyete yazılmıştır diye tahmin ediyorum son ceza ona da seneye bir af çıkar diye düşünüyorum
![]() |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
geç işleniyo sisteme benim mayısta yediğim ceza kasımla işlenmişti.
geçen bi af çıktı bazı küçük tutarlı cezalar iptal oldu.
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
bi kaç aylık gecikme neyse de bende bi tane doğan s vardı aracı 2009 da borcu yoktur kağıdı alıp sattım.Sonra şu vergi ve ceza borçlarını yapılandırma işi çıkınca 2010 da eve kağıt geldi trafik cezası var die.Vregi dairesine gittim baktım sattığım arabanın cezasıymış radara girmişim.Adamlara diyom ya ben arabanın borcu yoktur kağıdını aldım ve sattım madem borç vardı niye o zaman söylemediniz de beni madur ettiniz diyom adamlar pişkin pişkin sisteme geçmemişlerdir o an görünmemiş ister öde ister ödeme bizi ilgilendirmez dediler.Mecburen ödedim bende.İşlerini zamanında yapmıyolar sonra ceremesini biz çekiyoz...
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |