![]() |
|
206 gti itici sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 Saat 14:34 |
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi motordan şıkırtı sesi geliyor ustama götürdüğümde itici fincanların lastıgının artık bozuldugunu o yüzden ses geldıgını söyledı yagı değiştirdik 10-40catrol ile ses kesildi ancak 3000km sonra yanı şimdi tekrar ses gelmeye basladı sizce yağmı cabuk bozuluyor nedır sorun anlamadım?deneyımı olan varsa yardımlarınızı beklıyorum
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
itici fincan dediğin siboplardan bahsediyorsun değilmi?İyide yağı niye değiştirmiş eğer öyleyse.Eğer arıza oysa ses nasıl kesiliyor.Yatak sesi bile olabilir bu dediğin ses.Video çekme imkanın varmı abim.
![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ses sanırım subaplardan geliyor üstad.. ufak bir çıkırtı gibimi ses
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
video yu bugun cekme sansım yok dışarıda ınanılmaz kar yagıyor ancak durum öyle garıpkı ses tamamen kafasına göre gelıyor mısal 100km yol gıdıyorum,sonra stop edip 5dk sonra calıstırdıgımda baslıyor yada tam tersı ?
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
subaplardan olduğunu sanmıyorum.Bir video olsa daha iyi olur
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |