![]() |
|
106 gti hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 Saat 20:29 |
HERKESE İYİ GÜNLER
ARACIM 1998 MODEL KILIMASIZ 106 GTİ ARACIM CALISTIKTAN 5 DAKI SONRA HARARET ORTAYA GELIYOR VE 10 DAKKA ZORLAMADIGIM SAKIN KULLANDIGIM HALDE FAN ACIYOR HEMEN HEMEN 15 DAKKADA BİR FAN ACIYOR VE FAN ACMADAN ÖNCE HERARET ORTAYI COK AZ GECIYO SONRA ACIYO FAN AMA 15 DAKKADA BİR KESIN ACIYOR 100 KM SURATTADA AYNI 20 DEDE AYNI SORUN VAR ARACIM FAN ACTIYORKEN RADYOTERE BAKTIM SOGUK HIC SICAKLIK YOK DENECEK KADAR VE MOTOR İSE CO SICAK SIZCE SORUN NE OLABILIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine klasik sorun termostat. Ya hiç yok yada ömrünü tamamlamış .Birde caps lockunuz açık kalmış.
![]() |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
radyotörlerin ısınmaması dogalmı peki ?termostatmı yoksa devirdaimdede sıkıntı varmı acaba bilgi
için tşk |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
arabayı sabah soğukta çalıştırdığınızda bir süre radyatör ısınmaz ancak bir süre sonra termostat açar ve radyatör ısınır.Siz önce termostatınızı değiştirin.
![]() |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az once ayni sorunu yasadim diyebilirim camlarda buz varken 5 dakkada hararet 90 oldu motor sicak ama radyotor soguktu, sanirim motor su yokmus gibi davraniyor icindeki donmus suyu cevirmeye calisiyor olabilir, aman dikkat diyorum, bol antifiriz kullanin,
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
yarın termostadı deyiştirecem bakalım insallah yıne aynı sorunu vermez yorumlar ver yardım icin tşk
|
|
![]() |
|
antifirizi eksik etmeyin aman diyim ha
![]() |
|
![]() |
|
adof106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
kardeş ayni arabadan bende var sorun radyötörde bunu ustasi var mukemmel bir adam sana onu tavsiye edebilirim benim arabayi harika yapti saygilar
|
|
![]() |
|
radyotörde olabilirmiki acaba
|
|
![]() |
|
termostadın orda üç tane soket var bırı yeşil mavi kahverengi yeşil ve maviye kablo giriyo kahverginin soketi takılı deyıl cıkmıstır dıye baktım ama sokette yoktu ondanda olabılırmı
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
termostad ın erken açıyor üzerinde kaçlık olduğu yani kaç derecede açtığı yazar.. termostatını değiştir kaç derecelik termostad olduğuna bakarsın 106 larda genelde 89 yada 90 lık termostad kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |