![]() |
|
Forum hakkında kötü imaja yol açan yaklaşım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Enerji_YC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enerji_YC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 Saat 01:42 |
Arkadaşlar (Özellikle forum yöneticileri)
Peugeot araçlarla ilgili diğer forumlarda da (örneğin donanım haber)yazdığım yazıların altında "peugeotturkiye forumu"nun reklamını link vererek yapan biri olarak, aldığım yanıtı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu yanıt aynen şöyle; "O foruma yeni araçlar başlığı altında 508 sayfaları olmadığını söyledim, gerek yok zaten deyip konuyu kilitlemişler, açıkçası işim olmaz" Bildiğiniz gibi; bu tarz bir antireklamın özellikle sanal ortam ve ayaklı gazetede bir anda çığ gibi büyüyeceğine dikkatinizi çekmek istiyorum. Yolunuz ve forumunuz açık olsun ![]() |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginiz için teşekkür ederim.
Onu diyen arkadaşın foruma hitabeti farklı olmuş idi. Forumdan aldığı cevap da farklı olduğu için öyle bir söylenişte bulundu. 508 le ilgili konular kısa süre içinde açılacak. Teşekkürler. Dipnot : Bu konu hakkında yeni mesaj açılmaz. Yöneticilere özel mesaj atılır. Düzenleyen Ali - 30 Ocak 2012 Saat 01:53 |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
Enerji_YC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enerji_YC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dipnot dikkate alınacaktır.
Yolunuz ve forumunuz açık olsun ![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
.
Düzenleyen yavuz25 - 30 Ocak 2012 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
o konuyu bende gördüm aceba o konuyu yazan 508 ci açtığı konu hakkında yazdığı yorum hakkında davranışı hakkında birşeyler söylemiş mi ? benim bu forumda gördüğüm herkes birbirine yardımcı olmak için çırpınıyor yeterki kırıcı olmayalım.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
ben mesaj yazdım mesela ama yanlış anlaşılma ihtimali %5 bile olmamasına rağmen sildimki kimse kırılmasın.Ama arkadaşın yaptığı hoş olmamış.Şimdi birşey söylesem arkadan konuşmak olur bende arkadan konuşmayı sevmem.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |