![]() |
|
Satılık 307 XT Premium |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2012 Saat 16:42 |
Arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim başka bir şehirde işe başlayacağım ve orada bana araç lazım olmayacak.O nedenle satıyorum aracımım iç bir sorunu yoktur sadece aküden kaynaklanan bir sıkıntı vardır oda forumda konusu var mutlu aküden aldığım 0 akünün hatalı çıkmasındandır.Fiyat semboliktir araç başında pazarlık yaparım. Sitedekilere daha uygun söylerim.130 binde tüm ağır bakımları yapıldı şu anda akü dışında hiç sıkıntısı yok birde bagaj kapağı tutukluk yapıyor bide o değişmesi gerekebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-xt-premium-72754513/detay/ ilan onay sürecinde yarın girer yayına Saygılar ve Sevgiler. Düzenleyen altantezcan - 29 Ocak 2012 Saat 16:42 |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar. fiyat biraz yüksekmiş gibi geldi bana.
![]() |
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kilometresi çok yüksek değil normal güzel araç hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
teşekkürler arkadaşlar fiyatı internetten araştırarak belirledim ama sembolik dedğim gibi araç başında pazarlık yapıcam ama bugun biri 21.750 verdi bakalım yarın belli olacak
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Tok satıcısın sanırım. Hayırlı satışlar, aracı sattığın zaman satış fiyatını belirtirsen memnun oluruz. Bizde aracımıza ona göre fiyat biçeriz
![]() Düzenleyen Canip - 30 Ocak 2012 Saat 21:10 |
|
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
evet biraz tok satıcı diyebiliriz.
ama bence fiyat çok yüksek değil neden derseniz son ötv zamlarından sonra 2 el piyasası en azından % 10 arttı bugun bi arkadaşla konuştum araba alıp satıyor senin aracın piyasası 19-24 arası değişiyor yaz aylarında 17-22 arası falandı diyor hatta internette 27ye kadar çıkıyor fiyatlar tabiki bu araç vb için 23 -24 ve üstü abartı olur ama 17-18 de düşük geliyor bana nedeni ise aynı düzeyde başka marka araçlar 25-26 satılıyor sizde biliyorsunuz örnek vermek gerekirse eski aracım 1,6 golf idi 1999 model 200 bindeydi 18.500e sattım arada 4 yıl var km farkı var donanım farkı var bu neden 17 etsin mantıksız değilmi sizcede arkadaşlar |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
arkadaşlar birisi şöyle bir teklifte bulundu
"mrblararacım 104 bindedir.pıoner marka 350 tl lik cd çalar var üç haftalık. 2001 model 206 rollandgarros aracım.1.6 110 hp.sıralı sistem atiker marka tüplü iki yıldır tüpte biniliyor.tablaları rot başları z rotları trigeri devir dami kalorifer peteği amortisörleri arka torsiyonları bujileri tüm filtreleri debriyaj seti hepsi iki hafta önce bakım yapıldı sıfır orjinal parçalar ile.özellikleri dijital klima yağmur sensörü dört cam otomatik iki hava yastığı panoramic cam tavan bilgi ekranı.koltuklar fabrika çıkışı deridir deforme yoktur.çelik jantlıdır.aracımın boya durumu bağaj kapağı hariç yüzeysel boyalıdır değişen yok.aracımın içlerinde boya yoktur.sadece dışardan boyalıdır.şaselerde direklerde hiç bi problem yoktur yürüründede.benim aracımın resimleri şuanda yok ama aynısı var internette örnek olarak bakabilirsiniz.birebir aynısı.ilan no: 72391398" üzerine ne kadar istersiniz dedi sizce bu aracın piyasası nedir ne kadar istesem iki tarafıda tatmin edecek bir sonuç olur? |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
araç lazım olmayacağı için elindeki aracı satıyordunuz hatırladığım kadarıyla. ve takas yapacağınız araç elinizdekinden daha düşük bir model ve özellikte. aleyhinize bir durummuş gibi geldi bana.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
evet araç lazım olmayacak ama bi değerlendirmek istedim :)
Düzenleyen altantezcan - 30 Ocak 2012 Saat 23:12 |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
fiyat aşırı yüksek
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
takas yaptınız diyelim bu sefer tanımadığınız kullanıcısı olmadığınız bir 206'yı satmak durumunda kalmak ? biraz düşünün bence
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
bence normal bakınız. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-full-full-soze-gerek-yok-70210537/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-seytanim-satliktir-72356496/detay araçlar aynı özelliklere sahip hemen hemen ve daha benim fiyata gelene kadar 28-22 aradı bi rürü araç var |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
vazgeçtim zaten araç komple boyalıymış dikkat etmemiştim boya takınıtısı olanlardanım :D |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
otomatik değil lpg yok km düşük değil.ama fiyat çok kardeş.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |