![]() |
|
Yardimmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2012 Saat 12:35 |
|||
Arkadaşlar İyi Pazarlar herkeze. benim aracımda nadirende olsa oluyor işte şimdi anlatacağım sorun
mesela ışıklarda durdum tam kalkacam araç cok yavas hareket ediyor etmiyor gibi stop ediyor . geçen bi ışıkda kaldım 2 defa yaptı bunu . ışıklarda hep diri kalkan araba ölü gibi kalkmaya calısırken stop ediyor. nedir sizce sorun ? |
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
yakıttan kaynaklı olabilir.
|
||||
![]() |
||||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bir kaç istasyon dan aldım en sonunda opet kullanmaya karar werdim çünkü diğerleri ile arasında 30-40 km daha fazla yaptırıyor. bilmiyorum kafam karıştı şimdi .
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
dizelmi benzinmi? arbanızın modeli nedir.
|
||||
![]() |
||||
|||
dizel partner 2.0 hdı
|
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
km nedir? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
86. bn km :D
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
partner lafı geçtimi benle özgür abim ordayız.
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
sorun özgür abimin dediği gibi yakıttan.Mazot filtrenizi değiştirin.Büyük ihtimal düzelecektir.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
mazot filtresni değiştireli 1 ay olmadı . euro dizel alıorm hep :D
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Filtre orjinal mi? Eğer orjinal ise o zaman yakıt sistemine bakılmalı. Rölantide düzensizlik var mı peki? |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
||||
![]() |
||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|||
2.0 hdi benzinli araç gibi şahlanması lazım
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |