|
|
merhaba 307 xt sorun |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
formulaone
1. Vites
18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: merhaba 307 xt sorunGönderim Zamanı: 29 Ocak 2012 Saat 10:21 |
|
malum kıs geldı havalar soguk aracımı kar yagdıgı ıcın cıkartmıyorum 4 5 gundur servıs bakımına 20 gun once gırdı antıfırız falan konuldugu soylendı fakat aracın su koyma deposunu bır actım baktım donmus boruların ıcı deponun ıcı ve buz suan aracta calısmıyor halıyle tabıkı calıstırmak ıcın ne yapmak gerek bunu servısıde aradım ıcerledım bır suru ama tabı ıs yıne bıze kaldı fıkırlerınızı beklıyorum
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Kemanyak
1. Vites
26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2012 Saat 14:09 |
|
Hemen kalan kısma antifreeze koy ve sökebildiğin tüm soğutma sıvısı borularını sök. Tam genleşme (donma yaparsa) blok çatlatmaya kadar gidebilecek sorunlar ortaya çıkacaktır. Radyatörün kapağını aç ve oradan da antifriz koy kapatma sakın. Bulabilirsen ısısı iyi bir garaj bul ve borular açık bir şekilde aracın çözülmesini bekle. Sakın sıcak su filan deneme. Geçmiş olsun.
Hiç mi antifriz yokmuş aracında ? Düzenleyen Kemanyak - 29 Ocak 2012 Saat 14:11 |
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||