![]() |
|
jant seçimi yardım lütfen arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2012 Saat 23:18 |
2001 model 1.6 110 hp lik peugeot 206 rollandgaros aracıma 206 RC jantı takacağım nerden bulabilirim fiyatı nedir?bu jantın 15- 16 inç olanı var mı? yardımınıza ihtiyacım var.17 inç taksam aracı zorlar mı yakıt çok aşırı artar mı?saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OTO EFE
Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
demin peugeot efenin sitesini ziyaret ettim ve birçok jant seçimi buldum irtibata geçerseniz yardımcı olurlar
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende satılık o.z superturismo wrc var eger istersen görüşelim..
|
|
![]() |
|
jantların resmi var mı ne durumda jantlar öğrenebilirmiyim bide 2001 model peugeot 206 rolland garros aracım için alacağım jantı yeşilede her jant gitmiyo.bu jantın rengi nedir öğrenebilirmiyim.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
yeşile krom dehşet gidiyor
|
|
![]() |
|
resim var mı peki jantların fiyatı ne kadar
|
|
![]() |
|
ben 206 rc jantı düşünüyorum bulabilirsem eğer bideonlar sanırım sadece 17 inç oluyo
|
|
![]() |
|
evet 17 inç oto efenin sitesini bi araştır eminim istediğin parçayı bulacaksın
|
|
![]() |
|
efe bey emsj gönderdim.cvp beklemekteyim.bu 206 RC jantlarının 15 inç veya 16 inç olanı yok değil mi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |