![]() |
|
2.2 headers emme manifoldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caglargungor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 21:46 |
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat pahalı gibi gelsede hayırlı satışlar diyelim :)
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
arkadaş vazgecmiş satmaktan ben alacaktım neyse kısmet
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
hayırlısı olsun.
![]() |
|
![]() |
|
caglargungor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sizi tekrar aradım ama farklı bi yere bağlandı manifolt tekrardan satılıktır itb sorunumla ilgili güzel haberler geldi
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
öylemi ben firmadan aramıştım o yuzden ulaşamadınız sanıyorum neyse uzun lafın kısası ben alıcıyım ve parcayı gelıp elden almayı düşünuyorum mesafede 450km gıt gel 1000km yapacagım uygun bı fıyat verebılırmısın olursa salı gunu orda olurum ikimizin işide görülmüş olur
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
valla fiyatta ekstra bişey yapmam zor bende o paralara aldm yaklaşık.. 2 tane bağlantı noktasında çatlak vardı orjinal olarak tamir ettirdim hatasız şekilde üsütne eksra masraf ta ettim
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
|
By_PUSULA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Konum: --------- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_PUSULA
güncelmi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
headers kısa dişli ayarlı kasnak günceli
0507 942 42 52
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
|
By_PUSULA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Konum: --------- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_PUSULA
manifolt yokmu abicim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
güncellllllllllll
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
güncelllllllllllllll
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Headers ı jant-lastik veya müzik sistemiyle takas düşünür müsün?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |