![]() |
|
206 arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mahmutceylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutceylan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 19:28 |
2004 model 206 quicksilver kullanmaktayım aracımın yol bilgisayarında antipollution fault diye arıza yazısı çıkıyor ama araç çalışıyor
diğer bir sorun da ice alert ve catalyzer fault diye iki farklı arıza gösteriyor . bu iki arızada aracın sesi değişiyor ve gaz versemde bikaç saniye içinde araç stop ediyor. tekrar çalıştırdığımda normale dönüyor bunlar ne manaya geliyor. bilgisayara bağlattım bi arıza çıkmadı yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ice alert arıza değildir.Sadece yolun buzlu olduğu konusunda sizi uyarır.Diğer arızalar ise kullandığınız yakıt/ateşleme sistemi elemanları gibi şeylerden kaynaklanıyor olabilir.Bunları kontrol ettirin.
![]() |
|
![]() |
|
mahmutceylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutceylan
![]() ![]() ![]() ![]() |
icealert verdiğinde stop etmesi normal mi peki arkadaş ?
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
istop etmesinin onla alakası olamayacağı için bunla ilgili birşey yazmadım arkadaşım.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutceylan
yolla alakadar bişiy olacağı benimde aklıma geldi ama ekranda ice alert yazdığında araç çekişten düşüyo sesi değişiyo ve devir kendiliğinden düşüp stop ediyo kafamı karıştıranda bu ya zaten
|
|
![]() |
|
peki yazı gider gitmez normale dönüyormu çekiş?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutceylan
STOP ETTİKTEN SONRA TEKRAR ÇALIŞTIRINCA YAZI ÇIKMIYO ÇALIŞMA NORMAL OLUYO
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutceylan
tam anlamadım o zaman sorunuzu özür.. vurdurtmadım ama marş basınca normal çalışıyor her şey normal. bir kerelik çıkan bir yazı değil ama çok sık olmasada çıkıyor ve iki uyarıyıda ard arda veriyor. misal ice alert diye uyarı verdi stop etti çalıştırdım normale döndü bikaç km gittim catalyzer fault diye arıza veriyo. ard arda oluyo ikisi. böyle bişiy işte bilgisayara bağlandığında bi sorun görünmüyo. bu arızaları verdiğinde araç patır patır çalışıyor. sanki pistonun teki ateşlemediğinde çıkan ses gibi bir ses. gaz verdiğim halde devir düşüyor ve kendi stop ediyor |
|
![]() |
|
çok enteresan.reset attılarmı beyne.yada son zamanlarda bir işlem yapıldımı beyin üstünde.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ice alert sadece yolun buzlu olduğunu uyarır eksi derecelerde bu uyarıyı yapar sizin araçta farklı bir sorun var bilgisayara bağlatıp kontrol ettirin
|
|
![]() |
|
abim zaten konu sahibi bağlatmış bilgisayara ama sorun çıkmamışHayret ettim.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutceylan
ice alert tamam yol hava ile alakalı tamamda peki ardından catalyzer fault çıkması ne anlama geliyor. bu konuda baya araştırma yaptım ama bi sonuç alamadım. servise gittiğimde o an arıza vermediği için bi sonuç çıkmadı |
|
![]() |
|
katalizör giriş ve çıkışındaki sensörlerden hata algıladığını gösteriyor.Aldığınız yakıt bile etkiler bu durumu.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutceylan
aracı lpg de kullanıyorum o arızada o zaman bu yüzden sanırım ilginize çok tşk ederim
|
|
![]() |
|
sanırım lpg den.Biz teşekkür ederiz.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |