![]() |
|
süper benzin -95 oktan- premium benzin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 14:53 |
|||||||||
Arada bir Batuma geçiyorum ve ordan benzin alıyorum.Normalde 95 oktan benzin kullanıyorum ve orda 95 oktan yok.Super ve Premium var.Bunların arasındaki fark arabaya uygunluğu ve performanstaki etkisi nedir biri bana açıklayabilir mi?
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
süper dediğiniz burdaki bir zamanlar varolan süper benzinmi.Premium dediğinizde kurşunsuzmu?
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
Ewt galiba bizim bir zmnlar şahinlere kartallara koyduğumuz benzinden olsa gerek =) ama orda sadece 2 çeşit benzin var süper bide premium süper benzin premiumdan 0.20 lari(0.25 tl)civarı fazla.premiumu da kurşunsuz herhalde bi sefer gittim premium aldım bu sefer gidişimdede super aldm...
Düzenleyen darknes0808 - 25 Ocak 2012 Saat 15:19 |
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
|||||||||
BİRAZ ARAŞTIRDIM ALDIĞIM SOCAR FİRMASININ FİYATLARI FLN DA BU NEYE GÖRE ALCAZ BENZİNİ BU 93 96 98 OLAYI NEDİR ABİ?
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||||||||
arabanın benzin kapağında benzin türü konusunda bir yazı yazıyormu?
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
|||||||||
yok yazmıyor.
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
|||||||||
kurşunsuz 98 oktandan devam o zaman.;) Tavsiyem budur.Hem kolay yanar,hemde sabahları kolay çalışır.
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
|||||||||
EYW =)
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
|||||||||
sende sağol abim.
![]() |
||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |