![]() |
|
motordan yanik plastik kokusu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 09:10 |
|||
iyi formlar tum pejo cu kardeslerim,bir sey danismak istiyorum,gher genc pejocu gibi bende arabami biraz agresif kullaniyorum yani genelde kokluyorum:D ve arabami park ettigimde on kaputtan yanik plastik kokusu geliyor bu kokunun sebebi nedir bir sakincasi varmidir yada bir seyi eskitmektemiyim bu sirada? birde bisi daha sorucam motordan gelen ses biraz artti son gunlerde dizel araba gibi ses cikartiyo gecen bi usta ya gitmistim butun sesi kesmisti bu ses artisinin sebebi ne olabilir?
|
||||
307xt
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
emin ol o önemsemediğin yanık plastik kokusu arabanı bile yakabilir.
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|||
duman falan gelmiyor ama o plastik kayistan geliyor die tahminim devirde kullaniyorum genelde zormluyorum arabayi biraz sanirim
|
||||
307xt
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
kayış motorla beraber döner yani sen motoru zorlarsın kayışı değil.Biraz daha fazla hızlı döner o kadar.
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Siz biraz agresif kullandığınız için ( ki biz öyle bişey yapmayız siz bizide katmışsınız ama neyse ) aracınızın harareti yükseliyor buna dayalı olarakta plastik aksamın üstünde tozlarla beraber yüksek ısıda bir yanma gibi koku veriyor. olan biten bu. arabanızı zorlamak öldürür resmen. |
||||
![]() |
||||
|||
abi öyle olmayabilir.Dediğin mantık doğru.Ancak kokuyu yapan toz falan değil bence manifoltun yada turbonun orda bir plastikle ilgisi var.kaputu açıp kokuyu takip etse arkadaşıımız bulacak çözümü.
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ben gardaşıma bakar gibi bkıyuorum arabaya.
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
benim sevgim biraz hoyratca koklemiyceksem arabayi sedn alirdim:D
|
||||
307xt
|
||||
![]() |
||||
|||
yada vagon:)
|
||||
307xt
|
||||
![]() |
||||
|||
abim şöför arabasını yormaz.çünkü bilir bugün arabayı yorarsam yarında araba beni bakımda /tamirde cebimden yorar.genç olmak demek patinaja düşüp el freniyle dönüp hoyratça gaza basmak değildir.Genç olmak örnek olmaktır.Lütfen dikkat edelim.Sana birşey söylemek haddimiz değil ancak ufak tavsiyelerdir bunlar.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ne demek haddimiz değil sonuna kadar haddimiz. bu arkadaşın hoyratca araç kullandığı yollarda bizim annemizin kardeşimizin akrabamızın da canı geçiyor.. birazdaha insanca kullanmanızı Rica ediyorum =) Böylece kokuda gelmemiş olur,Servistetede daha az ücret ödersiniz.
Düzenleyen xSOLOx - 25 Ocak 2012 Saat 15:19 |
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bence contalardan kaçırıyordur.Aşırı yüklenme sonucunda contalar yanıyor
demek ki ayrıca bir de sızan yağ sıcak motora değince koku yapıyordur.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
abi yağ plastik kokmazki.
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
öylede işte.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
öyle öyle :D |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ben bizzat deneyini yaptım ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ama abi yanık plastik kokusuyla yanık yağ kokusu farklı değilmidirki?
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |