![]() |
|
Acaba Nasıl Olur? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 Saat 23:26 |
partner aracım var . alimnyum goguse karbon kaplama yapıcam siyah nasıl olurki ? alimnym görünümlü suan
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kendi gri rengi daha güzel hiç kaplamayın benim fikrim
|
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum karbon folyonun renk seçenekleri var gri,siyah,mavi,kırmızı,ve şeffaf gibi ben kapladım beğendim yada hazır komple set halinde satılan torpido kaplaması var seçenek senin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
karbon kaplatma zevk meslesi olsa da ben de pek beğenmiyorum.. (gereksiz)
![]() Düzenleyen cigdemilker - 25 Ocak 2012 Saat 01:45 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ben aracın içini kapı dışındaki direkleri ve ön tampon panjurunu siyah karbon yaptım bence görüntüden önce plastiklerin solmasını çizilmesini engellemesi güzel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |