|
206 kauçuk paspas arıyorum.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tayfun115
1. Vites 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 Saat 18:41 |
arkadaşlar 206 için kauçuk paspas arıyorum ama adi bişey değil tam otursun istiyorum..şöför tarafındaki ayak dinlendirme uzantısı olması gerek..tabiki şaftüstüde olması lazım..elinde olan veya bilen varsa lütfen paylaşsın..
|
|
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence kauçuk paspas alma koku yapıyo benimde önceden öleydi ama halı paspas aldım bence sende halı al
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
ganjanium
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2012 Konum: istanbull Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ganjanium
|
bende aynısından arıyorum ama birtürlü ayak dinlendirme uzantısı olanını bulamadım bizim aracların ön kısmı biraz daha geniş oldugundan standart paspaslar yarım kalıyor birde size bir tavsiyada bulunayım şaft üstune kauçuk paspas koymayın hem çok kayıyor hemde malzeme sert oldugundan tam oturmuyor bence en güzeli halı ustune kauçuk paspas.
|
|
206 ya sahip ol ya da hayran
|
|
tayfun115
1. Vites 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
|
valla bilmiyorum da kafama göre bişey bulursam fiyatı çok önemli değil..yeterki istediğim gibi kaliteli bişey olsun..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |