![]() |
|
jant seçimi hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 Saat 01:19 |
|
aracım 1.4 benzinli 307 dir. aracımın üstünde 17 inç jant var ve 205/50/17 lastik var... ben jantı 15 yada 16 inçlik çelik jant yapmak istiyorum yakıttan tasarruf yapmak için. acaba hangi jantı seçmeliyim ve seçtiğim jantta hangi lastiği kullanmalıyım... bana bu konuda yardım ederseniz ben de ona göre bir yol izleyecem.. şimdiden değerli düşünceleriniz için teşekkürler..
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim tavsiyem 307 için orjinal jant ve lastik ebatlarına geri dönmeniz olacaktır.Aracınız için orjinal lastik ebatları 195/65/15 bu ebatlara geri dönerseniz yakıt tüketimi azalacaktır. Bu ebatlarda lastik olarak size michelin energy saver tavsiye ederim.
Lastik için buraya göz atın fakat lastik alımını netten yapmayın bayiden yapın.Çünkü lastiklerin üretim tarihi çok önemli üretim tarihine bakarak son 6 ay içerisinde üretilmiş olan lastikleri tercih edin. http://www.lastik24.com/Urun/michelin-195-65-r15-91h-energy-saver-grnx-_98 Jant için inceleme amaçlı http://www.lastik24.com/Urun/6-5x15-4x108-et25-replica-301-pejo-jant_86 Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 24 Ocak 2012 Saat 01:34 |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
17 ,nçle 16 altı arasında pek fark olmaz ama hem yakıt hem perfonmans derseniz 15 inç hafif alaşımlı jantlar perfonmans derken benim araçta 18 inç jant var krom yanlış haturlamıyorsam 225 40 jant kalkışta biraz daha hantallaştırıyor ama uzun yolda dadından yenmiyor :)) yakıtı artırır çekişi düşer ekstra bir yük araçta
|
||
![]() |
||
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
|
bende 15 inç e dönmeyi düşünüyorum açıkçası aracım kalkışlarda titreme yapıyo belli ediyo kaldıramıyo 17likleri..teşekkürler düşünceleriniz için
|
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Kalkıştaki tiremeler baskı balatandan kaynaklanıyor olabilir. |
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Evet kalkışlardaki titreme baskı balata ile ilgilidir. |
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Buradaki fiyatlar neden bu kadar ucuz? |
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
normal fiyatlar bence.. siz ne kadar tahmin ediyordunuz ki?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Buradaki fiyatlar bayi fiyatlarına çok yakın ![]() |
||
![]() |
||
Gkn61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
Bendede 307 1.4 Var 16' Jant Takmak İstiyorum Arac Kaldırmaz Diye Korkuyorum.Sen 17' Takmıssın Helal Olsun :)
|
||
307 1.4
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |