![]() |
|
RT3 _ JBL Renkli Ekran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ihsan1000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 23:18 |
Arkadaslar 607 HDI 2006 model kullaniyorum, 607 orginal RT3 - JBL Soundsystem Navigation Renkli ekran var.
Bu ayni orginal system 307/ 407 / 607 lerde oluyor, benim Türkiye Navigation CD-ROM iytiyacim var, türkiye yollarinda ( sehirlerinde) rezil sinir oluyorum. arkadaslar yardim lütfen !!!
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
cd rom olarak değil ama igo güncel harita dersen g..gle amcaya çıkar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RT3 - JBL Sound System Navigation türkiye haritası diye arama motoruna yazarsan gerekli dosyaları bulabilirsin
|
|
![]() |
|
ihsan1000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
DJ cok merci, ben orginal bir sey ariyorum, navteq sirketiden üretiliyor.
1 senedir ariyorum, türkiyede 607 pek yok, servis yardim edemi. Servis dedigi türkiyede insanlar orginal naviagtion kullanmiyormus. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ihsan hocam çok zorda kalırsan al bir adet navigasyon 200 tl ye işini rahat görür:) Tabi orijinal jbl varken onu kullanmak pek sarmaz seni ama yine de bence kullanışlı bir alet:)
Ayrıca servis doğru söylüyor olsa bile ben çoğu insanda navigasyon aleti görüyorum, sonuçta aleti aldıktan sonra orijinal oluyor ömür boyu harita şu bu birlikte veriliyor. Artık karar senin:)
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
sende benim gibi orjinalcisin ama işin zor.umarım bulursun.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
ilgi icin tesekür, orginal cd-rom üzerideki ayarlar cok önemli.Benim icin en önemlisi, arabanin "SOS"
dügmesi güvenli calismiyor.Tabiiki bu bir örnekdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |