![]() |
|
Motorinde sürpriz indirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 21:56 |
Doların kurundaki düşüşe uluslararası piyasalarda ham petrol fiyatının düşmesi de eklenince motorinin litre fiyatında indirime gidildi
Bloomberg HT'nin haberine göre, motorinin litre fiyatında 8 kuruş indirim yapıldı. İndirimli tarife saat 24.00'dan sonra geçerli olacak. |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8 indir 28 bindir klasik taktikler.Ben yemiyorum bu numaralrı.Sevinmiyorum onun için.Aynı zamanda çok yakın zamanda motorine zam kapımızda diyebilirim rahatça.
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aynen katılıyorum sıkıysa 50 kuruş indirsinler 1 senede zam yok sözü versinler 1 sene sonra maximum 10 kuruş zamlanacak desinler
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
diyemezler.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok komik ya
![]() Artık araba kullanmaktan bıktım yakıt yüzünden (Hiç satasım yok ama) sattıracaklar bana arabayı ![]() |
|
![]() |
|
hesap yaptım dolmuşla gitsem daha pahalıya geliyor hava alanına gitmeye kalksam 3 katı daha pahalıya geliyor o yüzden aracımı satmam fethiyeden dalaman hava alanına 150 tl fiyat çekiyorlar normal düzeyde kullanarak 35 40 tl arası yakıyor 1.6 benzinli araçta dolmuş olmuş 4 tl zaten merkeze kadar vitese at kendi gider burada toplu taşımacılık bu kadar pahalı olduktan sonra ben aracımı satmam
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2 kuruş daha verim de üstüne :D :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |