![]() |
|
rolanti motoru ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 20:17 |
arkadaslar rolantı ayar motorununun ayarını nasıl yaptıra bılırım bılgısı olan varmı pc ayarlıyomus dıye duydum ama kım ayarlıyo
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servis yada bu işin piri olan çözer bu işi.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
dostum serviste peugeotun özel orjinal yazılımları var aracına bağlayıp gereken ayarları veya arıza tespiti bilgisayardan yaparlar rolantide arıza var ise sadece ayarlamaylada olmayabilir boğaz kelebeği temizliği birde brava marea ve bravolarda bu sorun meşhurdur bende brava vardı rolanti yerinde durmuyordu ustama götürdüm
çözüm yolunu da biliyorum dedi aracın beyninden boğaz kelebeğine giden kablonun zamanla iletkenliğini kaybetmesinden dolayı güçlendirilmesiyle (yani daha kalın bir kablo eklenmesiyle) çözülüyor. beyne giden kabloları yeniledi temizledi boğaz kelebeğini temizledi hava filitresini temizledi ve sorun ortadan kalktı
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
djchaos tesekur ederım bostancıda bı ustaya götürdumde rolantı motoruna gelen eleketırın kesıldını soyluyodu umarım halederim
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
demekki sadece fiatlarda olan bir arıza değilmiş rolantiden beyne giden kablolara iyice baktır boğaz kelebeğinide güzel bir temizlet hava filtresine bi el atarsan bomba olur inşallah umarım sorunsuzca kısa sürede halledersin
|
|
![]() |
|
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
bogaz kelebegını sokup kendım temizledim bıde kelebege gelen tesısata baktırcam cevap için sagol bravolar nasıl arabalar
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
brovolar biraz sorunlu 2 çeşit var genelde bizim ülkemizde italyan model tutulur yerli yapım tutulmaz ama aslında yerli yapım daha iyi çünkü enjeksiyon ve alt takım türkiye şartlarına göre yapılıyor hem kötü benzin hemde yollardan dolayı donanımı ile bir peugeot asla olamaz en full modeli 2 airbagli yolcu sürücü hava yastığı rolanti sorunu her an patlak verebilir.haricinde perfonmansı güzel tek kapılı olması spor bir görüntü veriyor.peugeota değişirmiyim asla bu saydıklarım 2000 2002 arası modeller için yeni modelleri hakkında bilgim yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |