![]() |
|
cruise control |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 14:06 |
arkadaşlar ben şahin peugeot murat kardeşimizden kampanya dahilinde cruise control kol aldım.Trabzonda bayram otomotivde aracıma taktırmaya çalıştırdım ama olmadı.araç kolu görüyor fakat ne yaptıksa kolu araca aktif edemediler.aracımın 1.4 benzinli olmasını bahane ederek bundan olabilir dediler.araca en son yazılımı dahi yüklediler ama olmodı.bende kolu ustama verip sattıracağım.bu konuda ne dersiniz arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek kelime ustanı değiştir. CC siz 307 kalmadı nerdeyse
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracında gaz teli yoksa elektronik ise sorunsuz çalışması lazım
elektronik mi değilmi nasıl anlaşılır dersen eğer gaz pedalında 2 tane kablo varsa
4 tane kablo varsa hız sabitleyici çalışır 5 tane kablo varsa hız sabitleyici + hız limitleyici çalışır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |